מחפשת רעיונות...

• פותח הנושא rech
  • פורסם בתאריך

rech

New member
מחפשת רעיונות...

לתורת לחימה נוספת. כיום עושה טאי-צ'י, ומחפשת בנוסף משהו יותר אירובי. בעבר עשיתי מוי-טאי, אבל הברכים שלי לא עמדו בזה... יש רעיונות? ובמידה ויש רעיונות, יש גם רעיונות לאיפה לישם באיזור ת"א?

kung fu

New member
קונג-פו אולי?

כשאת אומרת יותר אירובי את מתכוונת ליותר תנועה? אני לומדת קונג-פו במרכז ת"א, ולומדים 3 יישומים: הגנה עצמית, מדיטציה, ריפוי. אם זה מרגיש לך מתאים, טלפני למורה שלי, בן טל-שחר, ותאמי שיעור נסיון (חינם) 03-5270332 בהצלחה! מיכל

kung fu

New member
אגב, בקשר לברכיים....

אני מכירה, אישית, תלמיד שהגיע למורה שלי עם כאבי ברכיים של שנים, ועכשיו הוא החלים כמעט לגמרי.

fa jing

New member
ואני מכיר אישית....

מישהו שפעם היה לו כאב בטן והיום אין לו......נו אז.... רבותיי הפיקו לייחס יכולות ריפוי קסומות ומופלאות לאמנויות לחימה ושאר תורות......אכן זה עוזר אבל תלוי גם באילו מקרים!!!! יש כאב ברכיים ויש כאב ברכיים.....ללכת באמונה עיוורת למישהו כי אני מכיר....או שמעתי על מישהו ש...... לא בבית ספרנו!!!! לבעיות רפואיות יש להתייעץ עם מקצוענים בתחום! אני לא מתכוון להכעיס אף אחד, אכן העיסוק באמנויות לחימה ושאר תרפיות תנועתיות יכול לעזור אבל לצורך כך יש להתייעץ עם מביני דבר בין אם מקצוענים בתחום הרפואה האלטרנטיבית או ברפואה הקונבנציונלית!
בהודעתי איני מתייחס לבן טל שחר מכיוון שאיני מכירו....אני רק קורא למשנה זהירות לכל העוסקים בתחום!!!

jedi

New member
ומה לגבי עדויות מגוף ראשון?

תשמע, אני מסכים לחלוטין עם הקריאה לזהירות. יש המון שרלטנים ופלצנים בתחומים האלה. וגם אני נגד אמונה עיוורת. אבל אני די בטוח שההודעה של kung fu התייחסה אליי, ואני יכול לספר לך שהעבודה עם בן טל-שחר עזרה לבירכיים שלי. מצד שני בוא נעמיד דברים על דיוקם - לא מדובר בניסים. מדובר על הרבה עבודה שנמשכה לאורך זמן. כמו כן לא מדובר על אומנות הלחימה עצמה, אלא על תרגילי ריפוי. ולבסוף, מה שעבד בשבילי לא בהכרח יעבוד בשביל מישהו אחר. ודרך אגב, מה זה מקצוען? אדם עם תעודה? כי מהניסיון שלי תעודה הרבה פעמים לא שווה את הנייר שעליה היא מודפסת. אז מה זה מקצוען?

kung fu

New member
אני אכן דיברתי על jedi ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

(פשוט לא רציתי לציין שם, כי לא ידעתי אם הוא רוצה בכך). אכן אין פה שום ניסים. אני מהצד ראיתי את העבודה שהם עושים. וזה לא הוקוס פוקוס או ביום אחד. *יש שרלטנים ופלצנים בכל תחום.

kung fu

New member
אגב, ואני לא ממליצה בדרך זו או אחרת

לא ללכת לרופאים או משהו כזה. זה לא מה שאמרתי.

avshalomat

New member
כנ"ל

רק שהאימונים המרכזיים לי עם הנושא לא היו עם בן אלא במקום השני בו למדתי (הידע בשאמבאלה אגב עזר לי מאוד ,אבל זה כבר היה בשלב שהיה כבר שיפור משמעותי מצב הרגליים שלי)

kung fu

New member
זאת גם אמונה עיוורת ../images/Emo6.gif

שרק מישהו "מקצוען" יעזור. יש גם מקצוענים שרלטנים. ומי זה בכלל מקצוען? יש שרלטנים בכל תחום. ויש הרבה אנשים שהולכים למומחים והם לא עוזרים להם. ושוב......בשביל למנוע אי הבנות: 1. אני לא ממליצה - לא לטפל בבעיות אצל מומחים בתחום. 2. אני לא ממליצה - לטפל בבעיות אצל מורי אמנויות לחימה. (אגב, אני לא קוראת למורה שלי: מורה לאמנות לחימה, כי הוא הרבה מעבר. והוא מומחה בריפוי ועוד, אבל לא משנה...). גם לי היתה בעייה רפואית מסוימת ונעזרתי גם ברפואה אלטרנטיבית וגם ברפואה קונבצניונלית. אבל לא עשיתי את זה לפי התארים של האנשים, או איך שקוראים להם או לא יודעת מה.... עשיתי את זה לפי מה שהרגשתי, כי רק אני יודעת מה טוב לי ומה נכון לי ומה יעזור לי. ובדרך אף עזבתי שני הילרים שלא התאימו לי, עד שמצאתי את ההילרית הנוכחית שאיתה אני עובדת. אני לא מייחסת שום יכולות ריפוי קסומות לאף אחד. הריפוי נעשה על ידי האדם עצמו בלבד
כן! האדם יכול להיעזר במומחה, אבל את העבודה האדם עושה.

kung fu

New member
ואני מאד מסכימה איתך שצריכים להיות

זהירים בנושאים האלו, אבל זה לא אומר שזהירות = למומחים ידועי שם. אני תופשת זהירות כהקשבה פנימית, יותר מאשר ללכת לפי התואר.

fa jing

New member
מיהו מקצוען???../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

וואלה לא יודע...... אבל זה בטח אחד שאינו חרטטן.....( עפ"י הגדרתי האישית). ואכן לכל אחד המרפאים שלו והמורים שלו. דבר אחד כן למדתי מניסיוני המועט שכל אחד מוצא את מי שמתאים לו....בין אם זה בתור מרפא או בתור מורה..... לטוב ולרע.....בסוף כולנו מסתובבים עם מה שמתאים לנו.

avshalomat

New member
אתה יודע חנן

אם לא הייתי יודע יותר טוב כמעט הייתי אומר שאתה משמיץ... וזאת כפי שאמרת בדיוק בלי לדעת מי המורה או המרפא. אבל מצד מאחר שאינו סיני עם עיניים מלוכסנות בהחלט יתכן שהוא לא שווה שום דבר... הרי לא יתכן שיהיה חס וחלילה מרפא טוב שלא למד בסין. או מדבר וחושב באופן שונה משלך.... בברכה, אבשלום.

fa jing

New member
Hi

What's wrong with you people.....get over it will ya..!!!! Read again my messege without you offensive prespective and point of view. and tell me again did I disrespected or disregarded anyone???? And yes now I was offensive if you have a doubt.​

למעלה