מחפשת רעיונות

• פותח הנושא agur
  • פורסם בתאריך

כרמית מ.

New member
לכל אחד יש מגירה לדברים שלו

לא רק ציורים, גם דברים אישיים אחרים (אבן, ברכות שקיבלו (חוץ מהמושקעות במיוחד שאני שומרת בנפרד כדי שישמרו לאורך זמן), בלון לא מנופח, ודברים כאלו). הם אחראים בלעדית על תוכן המגירות. כשאין מקום, אני מציעה להם למיין מה הם רוצים, ולזרוק את השאר - כשהבחירה והמיון היא שלהם (למעט פעם אחת, שהבאנו מהגן הקודם המון ציורים שהיה ברור שאת עיקרם לא הם עשו, ואז זרקתי אותם בלי לשאול, ובלי להפנות את תשומת ליבם (הם אהבו אותם, כי היו "יפים" אבל הם לא היו שלהם, והם לא ממש התענינו בהם כשלא ראו אותם)). החסרון - גם ציורים ממש מוצלחים לא נשמרים (כי מתקמט וכדומה) אבל למעשה, הציורים שמרשימים אותי מאד היום, יהיו סתמיים בעוד שנתיים.

דליה.ד

New member
נכון, תהליך יצירה

וכל מה שאמרתם, כבוד וכו´, אבל...המציאות מכתיבה דברים אחרים, ואחרי שאנחנו גומרים להתפעל, אנחנו מבקשים רשות מהילד וזורקים בחדווה לפח. זו לא השמדה, זו פרידה וילדים צריכים גם ללמוד להיפרד מדברים. לא הכל קדוש וחשוב, מצטערת...זו דעתי!

זורקים ושומרים

אני עוברת על היצירות מהגן ובכלל. מה שמיוחד אני שומרת - כותבת שם וגיל (ואם יש הערה מיוחדת), ושומרת בתיק מיוחד עם ציורים מאז שהיו קטנות. את הרוב אני זורקת (כשהן לא נמצאות..)

למעלה