מחפשת רעיונות

מחפשת רעיונות ../images/Emo62.gif

ליום ההולדת לדידוש... בע"ה בעוד שבועיים...משהו נחמד קליל ....זול! מישהו מכיר

a n a t i 3 3

New member
להזמין את ילדי הגן לחצר שלכם...

להראות להם את הרפת, להראות להם חליבה..., להראות להם את התמונות מההמלטה ולספר להם על החוויה, לעשות ביחד איתם גבינה או משהו דומה, לשחק איתם, להקרין סרט... ולשלוח אותם הביתה

זהו...שכאן יש בעיה!!!

הגן של עדי לא באיזור......ואף אחד לא יבוא עד אלינו.... חשבתי חברים ומשפחה ככה איזה מתקן או שניים מתנפחים בחצר עם נקניקיות ושערות סבתא....הכל כל כך יקר!!!!!!!! נראה לי שאחפש משהו יותר זול.

matyc

New member
מה דעתך על ליצנית

יש לי בשבילך מישהי מעולה

שנהביי

New member
יש משחקיות ג'מבורי

שמשכירות את המקום בד"כ בשישי או שבת. אני יודעת שזה יהיה רחוק לך, אבל יש גימבורי כזה במושב בצרה בשרון, היינו שם לפני שבועיים והיה ממש כייף לילדים. אולי יש כזה באזור שלך
בבצרה עלה לשכור את המקום משהו כמו 750 ש"ח. העיקר שיהיה מזל טוב
YYY איך רץ הזמן.

אליקו30

New member
יש את

ארץ נהדרת משחקייה במתחם מגה חולון מקום מדהים לילדים עם המון אטרקציות והפעלות נסי ב 144 כי לא ממש מצאתי אותם בקישור שצירפתי לך

החורזת**

New member
מקסי, לדעתי לילדים בגיל הזה

המסיבה הכי חשובה היא בגן ולכן לדעתי צריך להתייחס אליה כאל המסיבה העיקרית. אצל האחיין שלי שגדול מעדידוש בארבעה חודשים, אחותי בחרה לפצל לו את המסיבה מחוץ לגן לשניים, גם כדי לאפשר לו להיות המלך במשך יומיים, אבל גם כי חשבה שבגילו במסיבה יותר אינטימית הוא יותר יהנה. אז ביום ששי בערב נערכה ארוחת ערב משפחתית ואחריה כמה שירי יום הולדת, טקס קבלת המתנות ופתיחתן וטקס כיבוי הנרות על העוגה. למחרת בבוקר היא הזמינה את החברים עם ילדיהם(היו שם ששה זוגות חברים עם ילדים בגילאי שנה עד תשע) . על הדשא היא ארגנה שלוש הפעלות: קישוט בלונים עם מדבקות, נצנצים וכו'. (לילדים היותר צעירים היא יצרה בלונים משקיות ניילון כדי למנוע התפוצצות של הבלון בעת הפעילות), אח"כ פעילות עם מצנח ולבסוף בריכה (זה היה בסתו ואז כמובן מילאו מים פושרים). לאחר מכן כל ילד קיבל את מנת הכיבוד (שהוכנה מראש בצלחות יפות), היה טקס כיבוי הנרות על העוגה עם ברכות וכמובן אכילת העוגה. לפני שכל ילד הלך הוא קיבל הפתעה. בקיצור היא יצאה בנזק כספי לא גדול והבונבון היה מאושר עד הגג.

../images/Emo51.gif לכולם על הרעיונות.....

בגן עושים שבוע אחרי (ממש לפני שהם יוצאים לחופשת פסח) אז גם שם יש השקעה של שקיות והפתעות וזו כמות של 27 ילדים! גם לא זול... על המסיבה לחברים כנראה נוותר....שיגדל יבין יותר כרגע ההוצאות גדולות מידי.

יפעת*

New member
צודקת

באמת הגן הכי חשוב אבל את יכולה לעשות סתם קפה עם עוגת יומולדת למשפחה, בלי השקעה גדולה, כמה בלונים ואנשים שאוהבים אותו

החלטה נבונה ../images/Emo45.gif

בגיל כזה הם לא זוכרים הרבה. כמה שתשקיעי - מהר מאוד הוא ישכח. הוא יגדל קצת, ואז יזכור יותר מה שהשקיעו. כרגע בגן יהיה לו הכי כיף לחגוג, בחברת ילדים בני גילו
ו... אני פשוט לא מאמינה שהזאטוט הזה כבר בן 3
הזמן טס
, הא

נשמהההההההההההההה יש לי רעיון

שנים שנים מידי פעם קוראת אבל בתור מישהי שעובדת עם ילדים ומישהי שאוהבת ילדים תרשי לי להציע לך רעיון פשוט וזול כדי שכן לציין את היום המיוחד שלו ההפך כן לחגוג בגן ואין צורך עם המבוגרים בגיל הזה אם תעשי למשחה זה יהיה כאילו להם ולא ממש לילד החמוד שלך, לכן עדיף בגן שקיות הפתעה שעולות בזול אפשר להשגי משהו צנוח כל שקית ב3-4 ש"ח עוגת שוקולד פשוט שאת תכיני כמה בלונים והנה היום המיוחד שלו יהיה נפלאאאאאאאאאאאאא כל הצומת לב אליו, ותצלמי כמובן ,, ום ההוצאות בזה הם לא יקרות. נשיקות נשמה ומתגעגעת בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

נו... מה יותר פשוט מזה?

חשפנית, בירות, קצת בוטנים, וקצת בייגלה. "יותר מזה אנחנו לא צריכים" ואם לעצתי את שומעת אז נא לא לשכוח להזמין אותי.

למעלה