מחפשת רעיונות למתנות

passioneta

New member
מחפשת רעיונות למתנות

אני פוגשת ביפן 2 חברות יפניות שלא ראיתי המון זמן ומחפשת רעיונות למתנות שיהיה לי קל לסחוב בתרמיל, ויתאימו ליפן. תודה,

Fantasy WRC

New member
גם אני מחפש רעיון למתנה

למישהי שמארחת אותי ביפן.. ועדין אין לי שום רעיון אני לא מצליח למצוא כילים תוצרת ארץ, כולם מסין מוויטנם...

Smadaru

New member
צעיפים מדליקים. מתקרר עכשיו

והיפניות הולכות הרבה עם צעיפים.

passioneta

New member
רעיון מצוין -לא חשבתי על זה

מה גם שאחת מהן עבדה בעיצוב אופנה (עד הילד הראשון)

Tenguy

New member
עוד רעיון - קראמיקה ארמנית (מנסיון)

בדיוטי פרי מצאתי כמה פתיליות מקרמיקה ארמניות קטנות (עם נרות ארומטיים) וגם צלחות קטנות באותו סגנון - עם הרבה עיטורים, צבעים ופרחים - ובכל ריוקאן שעזבתי נתתי להם אחד מאלה כמתנה - והיפנים ממש התלהבו מהעיצוב ה"אוריינטאלי" הזה... בפעם הבאה כבר קניתי קרמיקה אמנית ביפו במחיר יותר נורמלי מאשר בדיוטי פרי, וגם קערית לפירות (למשפחה יפנית שאירחה אותי) - והם מאד אהבו את הקראמיקה הזאת. ככה שמן הניסיון שלי - ממליץ על קראמיקה ארמנית

passioneta

New member
זה הדבר הראשון שחשבתי עליו

אבל זה צריך לחיות בתרמיל שלי 10 ימים בלי להישבר...

Woogy

New member
מוצרי ים המלח

למוצרי ים המלח יש מוניטין בעולם. קרם ידיים או סט מוצרים יפה יכולים להיות מתנה יפה. אני באופן אישי מעדיף מוצרי אהבה כמתנה. ויש להם גם אתר סביר. (ויש גם בוץ של ים המלח) וכיוון שזו העונה לוח שנה עם תמונות טובות של ארץ ישראל.

passioneta

New member
omosa ga ooi

חשבתי על זה - אבל זה כבד יחסית, ואני פוגשת את החברות בסוף הטיול.

Woogy

New member
סימניה עם תמונות מישראל

סימניה עם תמונות של פרחי ישראל/ציפורי ישראל/נופי ישראל (נופי מדבר עשויים לעניין יותר את היפני הממוצע כי נופים ירוקים יש להם) בעיקרון סימניות וגלויות קל יותר למצוא בחנויות מזכרות, כי רוב מה שנמכר בארץ מיובא מסין וכד' את יכולה להיות מקורית ולהדפיס משהו בעצמך, (ולעטוף בנילון קשיח)

Woogy

New member
אתה עושה צחוק?

אתה מוציא אלף דולר, מרבל ארוח/יחס ששוה.חוסך עשרות דולרים, ולא תשמח לקנות סבון בוץ קטן או מוצר קוסמטי בפחות ממאה שקל?

Fantasy WRC

New member
תגיד, ראית את מוצרי ים המלח פעם?

הטוביק קטן כזה עולה 400 ש"ח! הייתי כבר בחנות כזו .. מחירים בשמיים, הכל יותר ממתיים ש"ח

passioneta

New member
קודם כל

200 ש"ח זה מה שהייתי מוציאה על מתנה למי שמלין אותי כמה לילות. וגם הייתי מזמינה אותם לבילוי על חשבוני. יש חבילות יפות בכ-100 ש"ח - קפוץ לסופרפארם ותראה.

Fantasy WRC

New member
את ממש לא בקטע..

קודם כל, הכל תוצרת סין.. זה לא מה שאני מחפש.. דבר שני, לא נותנים מתנות עריכות בריאות או יופי לאנשים שלא מכירים. אני כבר שבועיים מחפשו לא מוצא, אני מנסה למצוא מהשהו שנוצר בארץ, שמסמל את ישראל ויהיה יפה גם שימושי.. לגבי בילוי על חשבוני, זה סיפור אחר לגמרי.. זה אפילו ברור מעליו..

passioneta

New member
כל מוצרי ים המלח מיוצרים בארץ

ובהחלט אפשר לתת מוצרים לאמבט לאנשים זרים - אפילו בסיטואצית ביזנס. ברור שלא תיתן ערכה לטיפול בחצקונים אבל עם מלח אמבט, בוץ וכו' אין בעיה.

Kawaii Baka

New member
דווקא כן נותנים

יצא לי לקרוא לא קצת המלצות למתנות מתכלות (לרוב אוכל) בגלל עניין המקום בבית. אני אנסה לקשר למקומות שבהם קראתי על ההמלצה הזאת בימים הקרובים. בכל מקרה, מוצרי בריאות עור שכאלה, בעיקר עם הצד המאד אקזוטי שלהם יהיו מתנות נהדרות שאני בטוח שירתקו, בעיקר אם מדובר בבחורות.

Fantasy WRC

New member
אני מתארח אצל משפחה בגילי 55-60

מהשהו כזה, לידידה שהיא עזרה לי כבר נתתי מתנה, או ליתר דיוק, שלחתי לה, ואישה שאצלה אני מתארח היא דודה של ידידה. אז אני מנסה למצוא מהשהו, ולאמוצרי בריאות עור, כיזה יפגע ברגישות של בת 60... זה לא יפה, אין ברצוני להזכיר לה על שנים שעברו לה בחייה..

passioneta

New member
מה הקשר? תשאל את אמא שלך

אני באמת לא מבינה איך הראש שלך עובד.

GnomeBubble

New member
אני לא חושב שזה יפגע

מוצרי ים המלח זה אחד מהסובנירים הבולטים של ישראל, והיופי הוא שמדובר במוצרי טיפוח שכביכול טובים לכל אחד. הרעיון הוא שהמלחים שיש שם טובים לבריאות ולעור, בכל גיל ובכל מצב. וצריך לעזוב לרגע את הויכוח אם זה אמיתי או לא, מה שחשוב זה שזה משהו שיחודי מאוד לארץ ישראל, ומאוד מושך בתור מזכרת. זה דבר די קלאסי שתמיד עובד לדעתי. למי שרוצה משהו ממש שימושי ולא יקר (יחסית) הייתי מביא בקבוק שמן-זית, אבל לא נראה לי שזה יקסום ליפנים. הטעם הים-תיכוני עוד לא ממש תפס שם

למעלה