מחפשת רעיון

tsoff

New member
מחפשת רעיון

לחברה שעושה מסיבת שיחרור מ20 שנות נישואין. אשמח לרעיונות מקוריים.

net the jet

New member
אהבתי את הרעיון של מסיבת השיחרור...

רעיונות...את יכולה לעשות כמו תבליט ( כי יהיה קשה להעמיד ) עם עץ כזה ( כמו במשחק hangman ) של תליה... לשים חבל קרוע, ודמות שכאילו בורחת... לא משהו..אני אחשוב על עוד

Mama Tok

New member
או דמות שבורחת עם משקולת רגל

מנותקת. זאת אומרת דמות שבורחת ובצד רואים את משקולת הרגל שבורה. לא בטוחה שהבנתי את הכוונה של מסיבת שחרור (כמו מסיבת שחרור מהצבא בגיל 20?) 'צטערת, אני נשואה טריה יחסית

שירי ל

New member
אולי-

מסביב לעוגה כמה דמויות קטנות של גברברים שכורעים ברך...

tanir

New member
משהו שקשור לחופש - צמיחה - התחדשות

בלי חבלים זה קשה בעיני (ואני מדברת מנסיון אישי - גם של 20 שנה) למשל - ציפורים עפות - שמש גדולה - אופשוט כנפיים גדולות . או משהו פרוע - גברים עומדים בתור עם זרי פרחים ביד בדי לצאת איתה .

טלולה1

New member
אולי דווקא בקטע של הומור

אשה ישנה במיטה באלכסון מושב אסלה מונח סוף סוף במקומו עם כיתוב מצחיק(קצת מגעיל האמת). הכוונה שלי לסמל את החופש בדברים הקטנים

tsoff

New member
אה יופי של רעיונות

אהבתי את הגברים מסביב, גם לי חבל תליה ניראה קשה מידי. חשבתי אולי על אישה פורצת מהמרכז עם הפנים למעלה והידים לשמיים. עוד רעיונות פליזזזז

net the jet

New member
אז אולי אשה שרועה על כסא נוח, משקה

ביד, על ידה על הרצפה זרוקה טבעת....

tsoff

New member
או... חברות אני רוצה משהו אופטימי

מוכנה להתאמץ ... תארגנו לי אתגר אמיתי...נו.....
לכוונות מראש

net the jet

New member
אופטימי..זה שאלה של מה החברה רואה

כאופטימי בעתידה החדש....גבר חדש ? הרבה גברים ? שום גבר.... אז עוד רעיון אחד להיום לפני שהראש נופל על המקלדת...תפסלי אותה ( יושבת שוכבת, איך שנראה לך ) ומסביבה המון פרצופים ( רק ראשים ) של כל מיני גברים...עם שיער, בלי, משקפים, כובע...ו כ ו ל ם מסתכלים עליה...O אם זה הכיוון.... ) עוד משהו ( שקרוב אלי ממשהיא שאני מכירה ) אולי אוצה עם המון שטרות של כסף...
מה מסמל בשבילה חופש ? למה היא התגעגעה ? מקוה שעוזר קצת...לילה טוב

Nיכל

New member
למה חייב להיות שם גבר? רק נפטרה

מאחד... תנו לה קצת חופש, שקט... מפתח גדול לחיים דלת נפתחת ציפור כחולה עם הרבה הרבה תקווה עוגה ורודה, לעתיד ורוד- אולי מפתח ורוד? אודלת שנפתחת ומאחורי הדלת ורוד?

tsoff

New member
איך אישה מאבדת 90 קג ברגע?

מתגרשת וואלה מיכל, זה נכון , מצד שני בטח היא רוצה גם גבר אי שם בחלומות. אהבתי את רעיון הורוד והמפתחות. וואלה הרעיונות תופחים בסוף זה יבוא

Nיכל

New member
בטח רוצה... אבל תנו לה קודם לנשום

להפטר משאריותיו של זה

אמית2

New member
אולי את הדמות שלה באמצע, ומסביב

עננים עם ציורים של החלומות שלה...או כל מה שלא יכלה לעשות עד כה (נגיד טיול ג'יפים, קניות עד לעייפה וכו')

למעלה