מחפשת רעיון.......

שיר29

New member
מחפשת רעיון.......

אני בעלת משפחתון לילדים צעירים מאוד אני מעוניינת להזמין את האמהות בערב יום המשפחה לפעילות במשפחתון.. חשבתי על ערב מאכלי עדות שכל אם תביא משהוא, אבל זה נראה לי חסר הרצאה מעניינת נראה לי תוסיף נופח לעניין ... למי בבקשה יש רעיון או שם של מרצה מעניין פתוחה לשמוע רעיונות נוספים לפעילות עם אמהות שיר

gili111

New member
רעיונות לפעילות הורים- ילדים../images/Emo20.gif

פעילות ספורט עם המדריך לספורט עם מצנח חישוקי ענק ואביזרים נחמדים אחרים. יום מתוק- הכנת שוקולד, כדורי שוקולד ועוד... פעילות להורים בלבד: שירי קריוקי ערב זמר. ערב מונחה עם מפעיל ועוד

שיר29

New member
יקירתי.......

כנראה לא קראת עד הסוף! פעילות רק לאמהות הרצאה ולא פעילויות מפעילות מחכה לעוד תגובות!

gili111

New member
שיר , כנראה שאת לא קראת עד הסוף

ובסוף מה שכתבתי יש פעילויות לאמהות בלבד. לא חשבתי שאת מעוניינת רק בהרצאה. גילי

קדן

New member
שיר שלום!

כתבת הרצאה , יש כמובן הרבה הרצאות מעניינות אך ישנה בעייה , הן כל כך יקרות ...... אני מציעה לך לשתף את האבות ולהזמין אותם ללא ידיעת האמהות לפעילות בפעוטון של בישול (ערב איטלקי ?) חלק מההורים מבשלים וחלק אורכים שולחן חגיגי עם פרחים או אצטרובלים מרוססים בכסף..... ואם בכל זאת את רוצה הרצאה אני חושבת שיש אתר עם רשימת מרצים והרצאות

צילי 1

New member
רעיון ליום המשפחה

אחת הגננות סיפרה לי היום שועד ההורים שלה מארגן ערב עם שף הדגמות וטעימות אין לי עדיין פרטים מקווה שמחר יהיו לי יותר פרטים את מי הם מזמינים אני יודעת שלכל הורה זה עולה 35 ש"ח יש בגן 35 ילדים לא יודעת מה התחשיב לפיו הגיעו לסכום

למעלה