מחפשת רעיון מקורי

• פותח הנושא mysz
  • פורסם בתאריך

mysz

New member
מחפשת רעיון מקורי

ליום הולדת לילד בן 14, ל-20 ילדים בערך. אין לנו אפשרות לעשות משהו בבית, והתקציב ממש דל.

KarinDi

New member
יומולדת 14

מזל טוב! יומולדת בחורף זו בעיה...במיוחד עם בנים. האם יש לו תחביב? משהו שהוא אוהב במיוחד? - אפשר להכין להם משחק משימות במקום סגור, למשל בקניון- לאסוף חפצים, מידע מאנשים, חתימות, תמונות וכו'. בדרך אפשר להכין גם הפתעות קטנות - אפשר לארגן משחק כדורסל/כדורגל לכבוד היומולדת - באולינג- יחסית זול ונהנים מזה בכל גיל - לקחת אותם לרחצה לילית בבריכה מחוממת- תלוי כמובן באיזור המגורים - אם יש ערב יפה- לעשות מדורה על החוף/בפארק - ללכת למקום של משחקי ווידאו תגידי אם משהו בכיוון ומשם נמשיך...

mysz

New member
תודה רבה

משחק משימות נשמע מאוד נחמד, כדורסל או כדורגל לא הולך כי זה בנים ובנות... בריכה, נחמד אבל נראה לי יקר, גם באולינג יצא מעל התקציב

KarinDi

New member
נראה לי...

ששווה לבדוק את נושא הבריכה, אולי בחורף זה זול יותר- אני לא בטוחה! באולינג- נראה לי מאוד תלוי במיקום... אז איפה אנחנו עומדים? יש רעיון או שאת זקוקה לעוד?

mysz

New member
משחק המשימות

נראה מאוד נחמד, אני לא כל כך אוהבת את הרעיון של הקניון, למרות שלמצוא מקום סגור אחר, זו בעיה. אם יש לך רעיון נוסף אשמח ואם לא, אלך על המשימות בקניון.

berdoron

New member
טורניר פלייסטיישן

מורידים למקלט פלזמה עם פלייסטיישן ופרו אבולושן או פיפה מעט חטיפים פיצוחים מקשטים את כל העסק בצעיפים ומוצרים של כדורגל זה כבר יעסיק את הבנים וחלק מהבנות - וחורף בישראל זה לא באמת חורף - ככה שאני מאוד ממליץ על טיול באיזה מקום עם סיום של מנגל - אשמח לספק הצעות לטיולים אם תגידי לי באיזה איזור

למעלה