מחפשת רעיון ל......

odeia

New member
מחפשת רעיון ל......

נשאר לי בשר קצוץ מעורבב עם אורז ופטרוזיליה, ממא שהכנתי למילוי ירקות. למי יש רעיון מה לעשות עם זה? הבשר עם האורז עבר בישולונצ`יק קטן, ואח``כ הוקפא. אשמח לקבל רעיונות כיד הדמיון הטובה עליכם תודה מראש

קציצות

יש בזה גם ביצים ותבלינים? אם לא תשים ביצה ותבלינים ופירורי לחם ותהפוך את זה לקציצות. ישנם 3 דרכים: 1) לטגן את זה בשמן 2) לבשל את זה ברוטב מבלי לטגן קודם 3) לטגן מס` דקות קצת ביותר ואח``כ להשלים עם בישול ברוטב

odeia

New member
תודה, קודם כל

אני בת, הכינוי הוא אודיה, זהו שם ביתי המקסימה תודה על הרעיון, חשבתי שהאורז יאחד את זה ולא צריך פרורי לחם. אם יש עוד רעיונות, אשמח לקבל

היי אודיה, שם יפה יש לך,

יותר נכון, לבת שלך. אני אני מתנצלת אבל אני עונה לך ממש במהירות מכיוון שאני צריכה תיכף לצאת לחתונה. אז כך, לא חייב להוסיף פירורי לחם, זה תלוי בעיסה עצמה. בעצם, בגלל האורז עדיף שהקציצות יעברו תהליך של בישול. אבל את יכולה לטגן אותם קצת קודם, זה מוסיף לטעם. את יכולה לצפות את הקציצות בפירורי לחם לפני שאת מטגנת אותם, זה נותן לקציצות מרקם קריספי. בהצלחה. חייבת לעוף כבר. אריאלה

ממולאים.

הכי קל..הכי פשוט. או למלא עלי כרוב או למלא פלפלים להכין רוטב אדום דליל הכי פשוט שיש, לפי טעמך האישי להכניס את הפלפלים/כרוב הממולאים בתוכו ולבשל עד שהרוטב מסמיך. טעיםםםםםם

odeia

New member
תודה לאריאלה וגם לרקדנית

מה שלומך רקדנית? התאוששת? אז זה העניין, ה``חומר`` שנשאר לי הוא מממולאים ולכן לא רוצה לחזור על זה שוב. חשבתי משהו בכיוון של מרקים, פשטידות, וכו` משהו שונה ומיוחד

אמירה

New member
היי אודיה, מה עם האפשרות

למלא בצק עלים במילוי, יש דרך נחמדה לעצב את המאפה. לרדד(או שמרודד) מלבן, להניח את המלית לאורכו,בשליש האמצעי, ומשני הצדדים לחתוך רצועות בעובי 2 ס``מ ולהעלות אותן אחת מכל צד מעל המילוי. להבריש בביצה טרופה ולתנור חם.

למעלה