מחפשת רעיון לסרטון

PJ Girl

New member
מחפשת רעיון לסרטון

חברים טובים שלי מתחתנים ועושים מסיבת רווקים/רווקות משותפת. אני רוצה לעשות להם איזהשהוא סרטון שמראה את ההסטוריה שלהם ואת החיים דלהם מהיום שהם נולדו ועד עכשיו. אני מחפשת איזהשהוא רעיון לאיך לערוך את הסרטון (יש לי תמונות שלהם) ולא בא לי משהו בנאלי שסתם מתאר את החיים שצורה יבשה. אשמח לרעיונות. תודה

דוריק30

New member
יש לי רעיון

בהוט בידור ישראלי, יש תוכנית שנקראת שניים- נדמה לי ושם הם עושים סרטון חמוד עם תמונות, כשהם עושים חפיפה בין תחנות שונות בזמן של שני האנשים. נגיד:. למשל כשדליה נולדה(תמונה) חיים כבר הלך לגן חובה (תמונה מגן חובה) כשחיים הלך לצבא (תמונה מהצבא) דליה עלתה לתיכון אפשר ניסוחים מצחיקים יותר שיהיה לך בהצלחה

KarinDi

New member
נסיונות

- להתאים את התמונות למילים של שיר ידוע או לכתוב מילים בעצמכם (לנו עשו את זה עם השיר "מה הפלא") - לעשות כאילו מדורים בעיתון - לעשות קריינות של סרט מתח או סרט אגדה קלאסי - להכין שאלון קצר, לצלם כמה שיותר חברים ובני משפחה עונים עליו, ולשלב את זה עם התמונות (איפה הם יהיו עוד 10 שנים? איך תתאר כל אחד מהם במילה וכו') - לצלם (אפשר בסטילס) כל אחד מהחברים מחזיק שלט עם כותרת מתאימה (גן ילדים, תיכון, או "לפני הפגישה", "אחרי הפגישה") ולעשות את זה מעין הקדמה לכל סדרת תמונות - לעשות אנימציה פשוטה, למשל בועות דיבוב עם משפטים מצחיקים

למעלה