מחפשת רעיון למתנה

mary85

New member
מחפשת רעיון למתנה

עבור בת 39, חברה מאד קרובה של המשפחה. מדובר בבנאדם מאד מיוחד ולכן גם המתנה צריכה להיות מיוחדת.. אני מעדיפה לא לקנות סתם ספר או משהו כזה כי זה נראה לי קצת שטחי, הייתי רוצה יותר משהו שיראה השקעה והערכה כלפיה. יש למישהו רעיון שיכול לעזור? אשמח למספר כיוונים, לא חייב להיות משהו ספציפי לכיוון מסוים. עד כמה שידוע לי אין לה תחביב מיוחד כי אין לה כל כך זמן לתחביבים.. אז אני די תקועה. זה מאד חשוב לי, המון תודה מראש לכל המנסים לעזור!

KarinDi

New member
מה ז"א "בנאדם מיוחד"?

נשמח אם תפרטי קצת יותר על זה, כי זה בהחלט יכול לתת כיוונים. כמה כיוונים כלליים, כשהמוטיב העיקרי הוא יותר להכין ופחות לקנות: - ספר אסטרולוגיה אישי - ספר/אלבום תמונות - לוח מודעות - פלייסמנטים - לוח שנה/לוח עד - הזמנה לסדנה - מנוי לעיתון - לתפור תיק - קופסת/מחברת מתכונים - ערכת חורף (על רוב הדברים החורפיים כמו צעיף, שמיכת פליז, כובע...אפשר גם לרקום) - משהו שימושי לבית? למשל מכונת לחם...שזה יקר אבל מפנק ומקורי יותר... - אם היא בקטע של בישול אז אפשר להכין ערכה של תבלינים ייחודיים, שמן זית, ממרחים וכו' (אם זה יהיה הכיוון אשמח לתת המלצות מפורטות יותר לערכת מטבח). אלו כמה כיוונים ראשוניים...

למעלה