מחפשת רעיון למזכרת

ALIAS ROCK ON

New member
מחפשת רעיון למזכרת

ממסיבת בוקר שעושים לילד שחוגג בר מצווה. זה יחול ביום ראשון ולכן צריך משהו שקשור ליום המשפחה. יש למישהו? תודה

KarinDi

New member
בכמה אנשים מדובר?

זה קצת מאוחר, אין הרבה זמן לקנות/להכין... האם מדובר על ילדים/מבוגרים/משפחה מעורבת? האם יש תקציב או שעדיף להכין לבד? איפה נערך האירוע? נראה לי שהייתי חושבת בכיוון של מסגרת מגנטית לתמונה אבל אם יהיו פרטים נוספים אחשוב על רעיונות מתאימים.

ALIAS ROCK ON

New member
תשובות

מדובר על משפחה מעורבת (נגיד 20 משפחות בערך, אולי קצת פחות...) יתתנו רעיונות שכוללים תקציב אבל אם אפשר להכין לבד אז יש מלא ידיים עוזרות ואפשר לתקתק עניינים גם עד יום ראשון. האירוע נערך באולם בית הכנסת, הילד עולה לתורה ואח"כ יש ארוחת בוקר סטייל מלון... תודה

דוריק30

New member
רעיונות

את הרעיון של המסגרת לתמונה, אני עשיתי בפעילות הורים ילדים והיה נחמד ומומלץ. אפשר לעשות מוביילים מעלים איצטרובלים, הפרי של הברוש והסיגלון אפשר לקחת נייר ארוך ושכולם יציירו עליו, יכתבו, יעשו טביעות ידיים ואם את מחפשת גם משחקים אז- באותה פעילות עשיתי גם משחקים וטורנירים משותפים על רעיון של חזרה למשחקי הילדות: קלאס, גומי וטורנירים- מריצה, מרוץ שליחים... אפשר לשחק משחקי חברה מהילדות- להחביא סוכריות וצריך לחפש אותן, לאכול עוגיה שתלויה על חוט, להכניס נר לבקבוק ויש עוד הרבה.. האם זה הכיוון?

דוריק30

New member
עכשו הסתכלתי על ההודעה הראשונה

והבנתי למה את מתכוונת, באמת לא הייתי בכיוון
מסגרת לתמונה לתלייה על המקרר- זה יכול להיות נחמד ולכתוב עליה משהו נחמד אני עושה לילדים זרי פרחים מעוגיות, בתוך כוס קטנה עם עוגת שוקולד. על אותו רעיון אפשר לעשות שיפודי ממתקים חמסה קטנה או מגנט למקרר עם הקדשה או תודה, מזל טוב עכשו הכיוון יותר מתאים?

KarinDi

New member
כבר מצאתם משהו?

אם כן- נשמח לשמוע מה.. חשבתי שאפשר גם לקנות אלבומים קטנים (אלבום כיסים, עולה מקסימום 5 ש"ח, לרוב פחות) ולהכין מבריסטול כריכה קדמית/אחורית עם הקדשה... או להכין מחברות מתכונים. או לקנות חותכנים לעוגיות

ALIAS ROCK ON

New member
אה, ואם יש לך רעיונות

לפורומים אחרים שאפשר לפרסם שם אשמח לקבל.

למעלה