מחפשת רעיון לא שיגרתי

tamtamco

New member
מחפשת רעיון לא שיגרתי

לחבר שלי שאנחנו חוגגים שנה יחד. כבר סגרתי על סדנת שוקולד זוגית אבל זה רק בצהריים... מחפשת רעיון מיוחד לבוקר עד הסדנא. אשמח לכל רעיון שהוא!!!

KarinDi

New member
נסיונות

- לעשות לו "חפש את המטמון", כשהמטמון הוא הסדנה. אפשר גם משחק רמזים , כשהרמזים ירכיבו את המילה "שוקולד" - לעשות יום "מסביב לעולם", כשהסדנה נניח תהיה בלגיה (שוקולד איכותי). אפשר להתחיל את הבוקר עם קפה איטלקי וקרואסון צרפתי, לראות סרט אמריקאי, לעשות עיסוי תאילנדי וכן הלאה - ארוחת בוקר מפנקת למיטה - ביקור בספארי/גן חיות - פיקניק באחד היערות (לפי הכרטיס את ירושלמית, אז זו לא צריכה להיות בעיה...אשמח להמליץ אם יש צורך) - הקרנה של הסרט "שוקולד", בשביל ליצור ציפייה - טיול בשוק בעיר העתיקה (כמובן תלוי במז"א) משהו בכיוון?

tamtamco

New member
סליחה... נשלח בלי תוכן..

אז תודה! - לגבי הפיקניק - אשמח אם תמליצי.. - חפש את המטמון - רעיון גדול!!!! אעשה אותו.. יש לך הצעות איך? רעיונות ממש טובים - אני אשתמש בהם! תודה

KarinDi

New member
לא אובייקטיבית

אבל אני מאוד אוהבת יער עמינדב. מיד קנדי יש תצפית יפייפייה, בחרבת סעדים יש מקומות נחמדים לשבת ואם ממשיכים שם בכביש אז יש המון נקודות מבודדות...(שם בעלי הציע לי נישואים :) לגבי חפש את המטמון- לא בדיוק הבנתי איזה חלק חסר...מקומות?! משימות?!

tamtamco

New member
תודה רבה!

סליחה הייתי חולה... ולכן לא הגבתי המשימות זה החלק שחסר לי....

KarinDi

New member
החלמה מהירה!

יש לך רעיונות למקומות? כמה משימות אפשריות: - אפשר לעשות משימות צילום: לתת לו מצלמה דיגיטלית ורשימה של דברים מצחיקים שהוא צריך לצלם- את עצמו או אנשים/חפציפ ברחוב (בדרך תאספי עוד תמונות של שניכם לעתיד) - אפשר איסוף חפצים- על אותו רעיון - אפשר לעשות לו חידות על ההיסטוריה שלכם - חידות "סרט מתח"- לשבת איתו בבית קפה ולבקש מהמלצר לתת לו מפית עם מפה שמובילה ליעד הבא, כתב סתרים, לתת לו מספר טלפון מסתורי אליו הוא יתקשר וקול לא מוכר ישלח אותו הלאה, לקחת ספר אהוב ולסמן אותיות שמרכיבות משפט... - משימות פינוק- להכין לך ארוחת בוקר וכדומה משהו בכיוון?

tamtamco

New member
אהבתי!

איזה יצרתיות!! אני חושבת שאעשה אחד מהרעיונות האלה...

KarinDi

New member
נשמח מאוד לשמוע

מה החלטת לעשות בסוף ואיך יצא!

למעלה