מחפשת רופא

ו אולי

New member
מחפשת רופא

שלום לכולם, אני חולה ב CFS כבר תקופה ארוכה ובשנים האחרונות לא ניסיתי טיפולים קונבנציונאלים חדשים ולא פניתי לרופאים. בעקבות התדרדרות משמעותית, מניחה שאין לי ברירה לחזור לנסיונות. המליצו לי לפנות לד"ר גליה רהב וראיתי שהשם שלה מוזכר לעיתים קרובות בפורום. האם יש לה מה להציע מעבר לתרופות פסיכיאטריות ופרוביג'יל ? האם יש טעם להגיע אליה, אם אבחנה כבר יש לי ואת הטיפולים האלו כבר ניסיתי ? האם מישהו יכול להמליץ על רופא משפחה טוב בירושלים בקופ"ח כללית ? תודה מראה על כל עזרה שהיא

sarche

New member
השאלה מה את מחפשת -

טיפול קונוונציונאלי או אלטרנטיבי? ד"ר רהב יכולה להציע לך טיפול קונוונציונאלי - היא הרי רופאה. אם תראו שזה לא מתאים לך , היא יכולה לחשוב איתך על אפשרויות אחרות. אני יכולה לספר לך שהגעתי אליה כבר מאובחנת . היא בהחלט יכולה לעזור!!!

ו אולי

New member
../images/Emo51.gif ומחפשת גם וגם

אני מחפשת גם רופא משפחה טוב בירושלים וגם טיפולים שעדיין לא ניסיתי. ההעדפה שלי היא לרפואה הקונבנציונאלית, אבל מוכנה לנסות כל טיפול שהוא, קונבנציונאלי או לא, כל עוד יש הוכחות בשטח שהוא יכול לעזור במשהו ואין בו סיכון גדול מדי ו . לגבי ד"ר רהב, האם יש לה טיפולים נוספים להציע מעבר לתרופות פסיכיאטריות ופרוביג'יל ? היא מפנה גם לשיטות אלטרנטיביות ? מישהו אולי יודע כמה עולה להגיע אליה באופן פרטי ומה אורך התור ? המון תודות

yaelst1

New member
ד"ר רהב גם מפנה לשיטות אלטרנטיביות

קבלת תור היא בדר"כ תוך כ-3 חודשים. לפעמים יש מזל ומישהו מבטל, אך זה נדיר. קחי בחשבון שזמן ההמתנה הממוצע בחדר ההמתנה הוא כשעתיים וחצי - שלוש שעות. לפעמים לקח לי למעלה מ-4 שעות להכנס ופעם אחת בלבד תוך שעה. אם את במצב קשה מדי, יהיה לך מאוד קשה לשבת שם. זה עוזר שהיא מקבלת בקניון מלחה, אך לא אם לא מצליחים להסתובב שם בזמן ההמתנה. היא לא נוהגת לחלק פרוויג'יל למיטב ידיעתי. זה לוקח הרבה זמן והרבה נסיונות אחרים לפני שהיא מגיעה לכך. אולי אני טועה בנושא זה כי התרופה נכנסה לסל רק לא מזמן (אני עדיין בודקת האם הסל יכלול זאת עבור פיברו' ותשישות כרונית ואף אחד לא מגיב בינתיים - חוץ מאלו שקונים זאת פרטית). בנוסף, אם את במכבי, יש להם מרפאה טובה של "מכבי טבעי" במרכז כלל ויכולים להתאים לך סוגים שונים של טיפולים אלטרנטיביים למצבך. אני ממליצה על שיאצו אצל אלינוער קרין. היא מקבלת גם באופן פרטי. לצערי איני יכולה כמעט לצאת מהבית, שלא לדבר על לקבוע תור ולעמוד בכך ולכן כבר הרבה זמן שלא עברתי עיסוי שיאצו.

ו אולי

New member
תודה

קבעתי תור לד"ר רהב. התור אליה פרטי קצר יותר באופן משמעותי מאשר דרך קופות החולים. אשמח לשמוע, אם את מצליחה להשיג איזושהי אינפורמציה לגבי מחיר סביר יותר לפוביג'יל. בדקת האם הביטוח המשלים של קופת החולים שלך מכסה את הפוביג'יל ? לכל קופת חולים יש כמה מאות תרופות שאינן בסל, אבל נמצאות בהנחה בביטוח המשלים. ותודה על ההמלצה לגבי "מכבי טבעי", לצערי אני בקופ"ח כללית.

למעלה