מחפשת רופא ש......

מצב
הנושא נעול.
מחפשת רופא ש......

מחפשת רופא ש......
אני עברתי 4 טיפולי הפריה , לפי הגדרת הרופא המטפל אני לא מגיבה לתרופות ומספר הביציות בטיפול בין 1 ל-4 אני מחפשת רופא באזור המרכז שיכול לעזור לי כל הבדיקות תקינות כך שאין סיבה ברורה לכך למרות שזה לא הפורום המתאים אני מאמינה שתוכלו לעזור לי תודה

פרו' עמית עמי

מחפשת רופא ש......
אני עברתי 4 טיפולי הפריה , לפי הגדרת הרופא המטפל אני לא מגיבה לתרופות ומספר הביציות בטיפול בין 1 ל-4 אני מחפשת רופא באזור המרכז שיכול לעזור לי כל הבדיקות תקינות כך שאין סיבה ברורה לכך למרות שזה לא הפורום המתאים אני מאמינה שתוכלו לעזור לי תודה
פרו' עמית עמי
כשאני הייתי בשלב שלך טופלתי אצל דר גונן בקופה בשלב מסוים , הוא הציע לי ללכת להתיעצות נוספת , הוציא מהמחשב את כל החומר שכלל את כל מה שעברתי בטיפולים החלטתי ללכת אליו , ואח"כ שמעתי עוד המלצות , אפילו עכשיו הרופא שמטפל בי בתרומה , דר קלדרון כששמע שהלכתי ליעוץ אצל אמר , טוב עשית. הוא מקבל בנתניה וברמת אביב והוא ראש יחידת IVF באיכילוב. מקווה שהועלתי . כדאי לך לשאול גם בפורום פוריות שם דרך אגב יש רשימת רופאים שהם ממולצי אותו הפורום בהצלחה

בפורום פוריות רשימת רופאים

פרו' עמית עמי
כשאני הייתי בשלב שלך טופלתי אצל דר גונן בקופה בשלב מסוים , הוא הציע לי ללכת להתיעצות נוספת , הוציא מהמחשב את כל החומר שכלל את כל מה שעברתי בטיפולים החלטתי ללכת אליו , ואח"כ שמעתי עוד המלצות , אפילו עכשיו הרופא שמטפל בי בתרומה , דר קלדרון כששמע שהלכתי ליעוץ אצל אמר , טוב עשית. הוא מקבל בנתניה וברמת אביב והוא ראש יחידת IVF באיכילוב. מקווה שהועלתי . כדאי לך לשאול גם בפורום פוריות שם דרך אגב יש רשימת רופאים שהם ממולצי אותו הפורום בהצלחה
בפורום פוריות יש רשימת רופאים , תסתכלי מעל הפס הכחול , שם על עמית חלוקות הדעות. יש רופאים שעליהם יש רק הלל ושבח עייני שם ומקוה שתמצאי את מבוקשך

יולי 02

New member
אני ממליצה בחום על פרופ' עמית

בפורום פוריות יש רשימת רופאים , תסתכלי מעל הפס הכחול , שם על עמית חלוקות הדעות. יש רופאים שעליהם יש רק הלל ושבח עייני שם ומקוה שתמצאי את מבוקשך
אני ממליצה בחום על פרופ' עמית
מקצועי, אמין ולא חרטטן. לא ימשוך אותך סתם לטיפולים בלי סוף. אותנו הוא עצר אחרי 3 טיפולי IVF ואמר בפשטות שמספיק להתעלל בגוף שלי והגיע הזמן לעבור לשלב הבא. בין לבין, בשלב ההלם, הוא סיפק את כל התשובות לכל השאלות ששאלנו, גם אם הן היו קצת (או הרבה) טפשיות. שיהיה לך המון הצלחה! יולי

כמהזמן1

New member
ספונטני 123 שלום

מחפשת רופא ש......
ספונטני 123 שלום
תנסי את פרופ' דור נמצא בת"א הוא מאוד אנושי,חביב,מקצועי,ונחמד. הבעיה איתו זה שצריך לחכות הרבה זמן לתור אצלו,אך שווה בהצלחה....

sagivkr

New member
פרופ' משיח

מחפשת רופא ש......
פרופ' משיח
עד כמה שידוע לי, הוא מטפל בכל מיני סוגים של בעיות פוריות ולאו דווקא בתרומת ביציות, והוא גם ידוע בתור רופא מאוד מקצועי. לדעתי כדאי לנסות אותו. הקליניקה שלו בת"א. בהצלחה בכל מקרה, יפעת

גולה1

New member
ממליצה על ד"ר איתי בר חוה

מחפשת רופא ש......
ממליצה על ד"ר איתי בר חוה
מהמרכז לבריאות האשה ברמת אביב. הוא מקסים ועדין והמזכירות שלו מקסימות הבעיה שהוא לא עובד עם מכבי אז אני טופלתי אצלו באופן פרטי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה