מחפשת קשר

רונה55

New member
מחפשת קשר

מחפשת קשר רציני עם בחור מעל 33 רווק ולא שמן אשמח לשמוע 052596330 ביי רונה

avielss

New member
בנות הפורום החסודות

היכן הצעקה? היכן הבכי? כשגבר לא רוצה אישה שמנה אז הוא מניאק וכשאישה לא רוצה...הכל עובר בשקט קצת רעש חברה קצת רעש

האמת

כשקראתי את ההודעה, חשבתי לעצמי, מה בעצם היא מחפשת כאן. אבל מודה ומתוודה שלא חשבתי על לכתוב לה כלום על זה

צודק.

ואני שמחה שקודם הגבתי ורק אחר כך קראתי מה כתבת. אותי האישה הזו מביישת. (אז מה אם כבר אמרתי את זה?)

מה??????

ולמה את מחפשת אותו כאן? מדורי השידוכים הרגילים מלאים בהצעות כאלה. קצת מוזר לי לראות את ההודעה שלך.. למה את בפורום הזה? אם את אחת מאיתנו, זה לא נראה לך מגעיל לפסול גבר רק בגלל שהוא שמן? יש לנו מספיק אפליה מחוץ לפורום הזה, ולמרות שאני חדשה כאן, למדתי שמקבלים פה כל אחד כפי שהוא. פסילה של מישהו (גבר או אישה) בגלל שהם שמנים (או נמוכים, או קרחים או לא יודעת מה) אין מקומה כאן. לא מבינה למה בחרת בפורום הזה לפרסום ההודעה שלך. רוצה רק להגיד לך שאותי ההודעה שלך העליבה.

gal33

New member
מקבלים כן, אבל מה לא בסדר בלהגיד

שבטעם האישי עם מי לצאת, פלוני מעדיף רזה / שמן / בינוני/ גבוה / נמוך... זה שאין מקומה של הודעה זו כאן זה דבר אחר. למה זה בסדר להגיד שאני עם רזים לא אצא?? גל

זה לא מה שאמרתי

אני נגד פסילה של כל אחד רק בגלל שהוא רזה/שמן/בלונדיני/נמוך/גבוה/קרח/ או מה שלא יהיה. מותר לכל אחד לבחור לפי טעמו, כמובן, זה ברור. אבל מה שהפריע לי היה לפרסם דווקא כאן, כשכולנו יודעים מה פשר פסילה בשל מראה חיצוני. בזה מצאתי טעם לפגם.

avielss

New member
אפרופו שמנים ובנין

הרי ידוע שפטיש כבד יותר דופק טוב יותר

רונה55

New member
סליחה לא התכוונתי........

אני מתנצלת על מה שאמרתי לא היתה לי כוונה רעה סליחה סליחה סליחה

יפעת*

New member
נכון שבחויה הכללית שבאוירת הפורום

זה לא נשמע טוב ואולי לא הוגן, לפסול מישהו בגלל משקלו. אבל זכותך גם אם את שמנה לרצות את מה שאת רוצה!!! אם היית מפרסמת בלוח ולא בפורום זה לא היה מפריע לאף אחד, ולשם כך הלוח נועד. בהצלחה

למעלה