מחפשת קצת עידוד

draush

New member
מחפשת קצת עידוד

בימים אלו אני מעבירה את תחולת דירתי הצנועה אל דירת אימי הפיצפונת, היא גרה בקומה רביעית בלי מעלית!. במקביל אני אמורה איך שהוא ללמוד לבגרות במתמטיקה (עוד פחות מחודש). הדירה גוזלת לי את רוב הזמן ואת כל האנרגיות, גם כשאני לא סוחבת אני מנסה איך שהוא לדחוס את תחולתו של חדר גדול + מטבח לחדר פצפון וזה לא משאיר לי הרבה זמן ללימוד. כשאני כן יושבת לילמוד אני מתכננת את סיבוב ההובלות הבא או איפה אני אשים את הדברים שלי, כך שמתמטיקה אני לא ממש לומדת. אני לא זכיתי להיות היפר אקטיבית, כך שהכל נמרח המון זמן. בתקווה לא להמשיך ולקוע בדיכאון כללי.

תמיול

New member
יהיה בסדר ! תעשי ספורט../images/Emo66.gif

גם אני הייתי בטוחה שאני לא היפראקטיבית ועם הזמן בגלל שנמאס לי לשמור את התסכול וחוסר השקט בפנים בבטן כמו ילדה טובה (בניגוד לבנים שלהם יש לגיטימציה להיות "מופרעים) , נהייתי גם אני תזזיתית ובתנועה ועם כל חוסר השקט ,לפחות אני משחררת ומפרקת טיפה יותר. בכל מקרה ,עצתי לך ,תצאי כמה שיותר להליכות או ריצות או כל דרך אקטיבית שקוסמת לך ובה תוכלי לשחרר קצת ולחזור ללמוד יותר מרוכזת. בהצלחה . תמר

yoyo10

New member
שולחת לך../images/Emo24.gifענק

ואני מבינה אותך כל כך טוב פשוט נשמע מוכר. אבל על תוותרי בסוף תצטערי על זה

shachafz

New member
צאי מהבית כדי ללמוד!!

בתור ADD אנחנו מאוד מאוד רגישים לגירויים חיצוניים, ובזה נכללת הסביבה שלנו - אם אין לך תנאים מתאימים כדי ללמוד, לכי לספריה באוניברסיטה או ספריה אחרת קרובה לביתך. שימי לעצמך ביומן בכל יום כמה שעות לימוד, שבהם את לא מתעסקת בדברים אחרים, ונמצאת לך בספריה. רצוי לקחת ריטלין לפני הביקור בספריה. עצה נוספת שיכולה לעזור אם קשה לך להתמקד, זה ללמוד ביחד עם חברים בבית שלהם.

28איילת

New member
אל תתיאשי

ובאמת תנסי לא לדחות את כל הלימודים לרגע האחרון. ספריה או חברים נשמע אחלה. קחי איזה חברה ותגידי לה שתכריח אותך ללמוד

|אריזה משפחתית של שק מלא עידוד|

ליבי איתך אבל אני חושש שאין לי הרבה מלבד להצטרף לshachafz ולומר לך ללכת על חברים. אצלי אם לא הייתי חושב על ה"נגלה" הבאה של העברת הדירה, הייתי חושב על משהוא אחר, הובלות במקרה שלך, עבורי לפחות הן רק תרוץ. עם חברים זה קצת פאדיחה ל"אסטרן" (מלשון אסטרונאוט) וזה הדבר היחידי שעוד עובד עבורי, יותר מריטלין, יותר מ"משמעת עצמית" (עלק). שיהיה בהצלחה ודווחי לאחור - גידי

למעלה