מחפשת קיפול פשוט של תמנון.
B billkarson New member 30/9/05 #2 בבקשה התמנון שמופיע הוא פשוט להכנה. בצורתו הסופית הוא בעל 4 זרועות (ארבענון ). את יכולה לחצות כל זרוע ואז יהיו לך 8.
בבקשה התמנון שמופיע הוא פשוט להכנה. בצורתו הסופית הוא בעל 4 זרועות (ארבענון ). את יכולה לחצות כל זרוע ואז יהיו לך 8.
א אנסטסיה של הצבים New member 30/9/05 #3 ../images/Emo53.gifלמרות הפשטות.. מאוד מתקשה לעבור משלב 8 ל-9.
א אנסטסיה של הצבים New member 30/9/05 #4 ואולי אני בכלל תקועה ב-6 האם הוא כמו 4? אני מאוד מתחילה ולא קיפלתי קרוב לשנתיים. אבל פעם ידעתי מהאתר הזה בקלות יחסית. (אני אפילו הבאתי אותו אז לפורום) תודה אנסטסיה אוהבת
ואולי אני בכלל תקועה ב-6 האם הוא כמו 4? אני מאוד מתחילה ולא קיפלתי קרוב לשנתיים. אבל פעם ידעתי מהאתר הזה בקלות יחסית. (אני אפילו הבאתי אותו אז לפורום) תודה אנסטסיה אוהבת
ג גילה או New member 30/9/05 #5 דווקא לתמנון אין סרטון ,אבל את יכולה להגיע לשלב 6 על ידי הסרטון שמתאר את קיפול העגור.שימי לב להגיע עד קבלת שלב 6 .אם את שם אנסה להסביר מהשלב הזה.
דווקא לתמנון אין סרטון ,אבל את יכולה להגיע לשלב 6 על ידי הסרטון שמתאר את קיפול העגור.שימי לב להגיע עד קבלת שלב 6 .אם את שם אנסה להסביר מהשלב הזה.
א אנסטסיה של הצבים New member 30/9/05 #6 כן גם אני שמתי לב.. נשיקות. אני אכתוב לך מאוחר יותר. אנסטסיה אוהבת.
Y yepeled New member 1/10/05 #7 קיפולים פשוטים שלש 6 דומה לשלב 3 והוא נקרא Squash שיטוח?. מעבר משלב 7 אל 8 הוא קיפול עלה כותרת Petal. כמו הקיפולים במעבר מבסיס 1 אל בסיס 2 (מבסיס ראשוני אל בסיס ציפור) שלבים בקיפול עגור
קיפולים פשוטים שלש 6 דומה לשלב 3 והוא נקרא Squash שיטוח?. מעבר משלב 7 אל 8 הוא קיפול עלה כותרת Petal. כמו הקיפולים במעבר מבסיס 1 אל בסיס 2 (מבסיס ראשוני אל בסיס ציפור) שלבים בקיפול עגור
B billkarson New member 1/10/05 #8 תנסי בתמונות תנסי אולי להגיע לבסיס הציפור דרך הקישור הראשון. בקישור השני יש הסבר בתחתית מסמך הpdf איך להגיע לבסיס צפרדע בסעיףAppendix - frog base
תנסי בתמונות תנסי אולי להגיע לבסיס הציפור דרך הקישור הראשון. בקישור השני יש הסבר בתחתית מסמך הpdf איך להגיע לבסיס צפרדע בסעיףAppendix - frog base
א אנסטסיה של הצבים New member 2/10/05 #9 אני בכל זאת ב-6 עם גילה ../images/Emo178.gif אין לי pdf ולא מבינה בדיוק למה התייחסת בקישור הראשון. א.א.
אני בכל זאת ב-6 עם גילה ../images/Emo178.gif אין לי pdf ולא מבינה בדיוק למה התייחסת בקישור הראשון. א.א.
B billkarson New member 2/10/05 #10 היי סליחה, תנסי את זה סליחה, לא שמתי לב שהלינק שבור. באתר הבא יש תמונות לבסיס צפרדע(עד שלב 19) שהוא השלב העיקרי בתמנון.תנסי ללכת לפי התמונות.שיהיה
היי סליחה, תנסי את זה סליחה, לא שמתי לב שהלינק שבור. באתר הבא יש תמונות לבסיס צפרדע(עד שלב 19) שהוא השלב העיקרי בתמנון.תנסי ללכת לפי התמונות.שיהיה