מחפשת קטנוע חזק

xfwind

New member
../images/Emo99.gifאח פרויד, פרויד ....

כזה כיף, רק בתשומת לב בסיבובים העיוורים (מי השקיה, פלסטיקת מכוניות
).
צ'טער, זה המוטיב היחיד בשאלה שאני יודע עליו משהו....

JacksonX

New member
זה הזמן לתכלס../images/Emo88.gif צוצי השמחה

לפני שאני והלוחש לחרשות ניגרר פה למלחמה
גם על טעם מוזיקלי
ונחזור אחורה בזמן ללהקת אבא

ירדתי מהקטנועים הטוואנים

אולי הם אמינים אבל הם ממש לא לטעמי מהטוואנים רק המובי 125 קצת קורץ לי אבל הייתי רוצה קצת יותר חזק לא משנה תודה לכולם על העזרה יום ראשון אני יעשה כמה נסיעות מבחן שבת שלום

אסף12351

New member
אז לדעתי חפשי...

אפרליה ליאונרדו הוא חזק הוא יפה וספורטיבי ולי יש כזה :)

Radniel

New member
גם אני כחיפאי ששונא גדולנועים

רוכב על euro mx 150 של סן יאנג. הוא יפה, חזק יחסית להרואיזם ולא גדול במיוחד (מה גם שאחד חדש נמצא בגבולות התקציב שלך). אמנם לא ניסיתי לעלות איתו את פרויד בהרכבה אבל לבד הוא נוסע שם מצויין. חוצמזה התחזוקה שלו זולה והוא אמין מאוד. מומלץ

אממממממ

מעניין , לא מכירה את הקטנוע טוב החברה באו לאסוף אותי לת"א אני אפילו לא יודעת מה שם המועדון ברחוב הרכבת בת"א משהו
אתם מוזמנים צ'או

adirigo

New member
אני ממליץ על 250 סמ"ק

כל השאר צעצועים, אלא אם כן את נערה בת 18 שמתלהבת מקטנועים משופרים עם מנוע שתי פעימות[טייפון 125-ג'ילרה] אני ממליץ מנסיון אם כבר קונים קטנוע ולא אפנוע אז ללכת על מנועים חזקים ולא לקנות שום קטנוע עם מנוע שתי פעימות 250אחרת תבלי כל יום במוסך ואין שום קשר לכבד או קל כי בנסיעה הכל נהיה קל ואני מאמין שעם עוד קצת נסיון על דו גלגלי כל אחד יכול לנהוג גם על R750/ בכל אופן לא לגעת בכל הקטנועים הטאיוניים והקורייאנים לקנות רק כלי יפני!! כל השאר מתפרקים הפורסייט של הונדה קטנוע מצוין והוא גם מאוד זול וקל לתמרן איתו וממש לא מגושם וגם ההקסגון של פיאג'ו וגם הch והדילן של הונדה יכולים להתאים לך. אגב אם את מעונינת יש לי פורסייט 250 שנת 2001 +טסט עד אוגוסט , עשה 40 אלף ואני רוצה עליו רק 12 אלף [המחירון שלו עומד על 18900!!] ואם לא שלי את יכולה לחפש ולראות שבאמת כל הכלים האלו ממש זולים יחסית למחירון שלהם ומאוד חזקים ואמינים.

למעלה