מחפשת קטנוע חזק

מחפשת קטנוע חזק

אבל אני שונאת קטנועים כבדי משקל אני גרה בחיפה ואני צריכה לעלות הרבה פעמים את העליות של פרויד ( לפעמים בהרכבה ) לכן הוא צריך להיות חזק יש לי רשיון עד 500 אני 1.80 ולא ממש כבדה
הסכום שאני מוכנה להשקיע הוא 15 אלף ש"ח אני מתלבטת בן מובי 125 , הרואיזם 150 , לא ראיתי 250 סמ"ק קטנים ( אולי יש ואני לא יודעת )

B&W

גם יכול להיות אופציה מנוע 250 סמ"ק קטנוע חזק , יתאים גם לנסיעות מחוץ לעיר , בעיה אחת אין מגן רוח, מפריע לנסיעה ארוכה בהצלחה

JacksonX

New member
למה לא תמליץ לה על ג.דינק 250?

לך יש ג.דינק 250 אם אני זוכר נכון.. לא תמליץ לה מניסיון? בניגוד ל-B&w יש לו מגן רוח. אני מרוצה מהג.דינק שלי.

../images/Emo4.gifזכרת לא נכון

אני רוכב על סוזוקי בורגמן 250 המלצתי לה דווקא על ה BW , בגלל שהוא קטן וחזק בדיוק בשביל מה שהיא מחפשת קטנוע טיוואני לא בשבילי ....

JacksonX

New member
../images/Emo52.gif באמת לא הייתי בטוח על מה את

אתה רוכב...קבל |4u| על הטעות. ולמה קטנוע טיוואני לא בשבילך?? יש לך סכסוך עם העם הטיוואני? עד כמה שידוע לי הם לא היו מעורבים בצורה ישירה או בעקיפין בהשמדת היהודיםֻ
בשואה וכו'. אם זה היה תוצרת גרמנית עוד הייתי מבין אותך אך מה עשו לך הטיוואנים?

תפסיקו לריב

אני גם ככה לא מעוניינת בשני הקטנועים האלה לא B&W ולא ג.דינק ולא JOY RIDE הם נראים יותר מדי מגושמים ומכוערים הגילרה דווקא נראת לי הכי טוב , אבל היא כלל לא מוכרת ואני מפחדת להסתבך כמו תמיד

JacksonX

New member
זה מחלוקת לשם שמיים ../images/Emo197.gif../images/Emo6.gif

מי רב? כל אחד אומר את דעתו בנושא ומנסה למשוך לכיוון שלו. את צריכה להחליט באיזה צד את...

../images/Emo6.gif

במצב מדיני כמו שלנו גם סיכסוך עם טיוואן אפשרי ... אבל את זה נשאיר לפורום אחר ... ההבדל הוא גדול .. מבחינת מנוע איכות ייצור הרכבה ... בהתחלה חשבתי שאין הבדל הכל בולשיט ... רכבתי גם על GD וההתלבטות הייתה ביינו לבין בורגמן תשמע בלב שלם לקחתי את הבורגמן הבדל שמים וארץ

JacksonX

New member
לא מכיר את הבורגמן לכן איני יכול

לחוות את דעתי עליו. אני מכיר רק את הג.דינק 250 ועברתי אליו רק בגלל שהקטנוע הראשון שלי היה דינק 50 וכ"כ הייתי מרוצה מהאמינות שלו שהחלטתי שסוס מנצח לא מחליפים... ובינתיים הטיוואנים זוכים אצלי לניקוד גבוה. אבחר בהם באירוויזיון , אה סליחה, שכחתי שהם לא משתתפים השנה..
אין ברירה, נצביע ל-PUSH THE BUTTON

../images/Emo6.gif זה שיר בכלל ? עדיין לא הבנתי

איך השיר הזה עלה לאירוויזיון ... טיוואנים בכלל בארץ זוכים לאהדה גבוה ולמה זה , מחיר זול טיפולים גם כן הופך לקניה משתלמת ... אגב הטיוואנים קטנועים מצויינים ... רק לא מספיק מצויינים

ADaM4U2

New member
הקטנוע איתי כבר שנה

נרכש ב1.05.06, פשוט עקב מעבר עבודה, החלטתי לשדרג נפח. מבחינת הכלי אין פשוט מה להגיד, עד היום אני מאוהב בו, שירת אותי מעל ומעבר, הפתיע אותי כל פעם מחדש(לטובה) מבחינת טיפולים (הכוונה למחירים).

siamir

New member
דילן זה לא סאן יאנג

דילן זה הונדה! קטנוע 150/125 מהנה אמין ואיכותי! תתקשרי 03-6953162 בקשי לדבר עם אלון או גיא ותזמיני רכיבת מבחן.

leeleeann

New member
שאלות הכוונה

מה זה גדול בשבילך? האם את רוצה גם מקום בין הרגליים להניח דברים אם צריך או רק משהו שיזנק? גם אני עכשיו עוברת לגודל של 250 סמ"ק (מכרתי את ה-100 סמ"ק שהיה לי), והולכת כנראה על B&W 250 כיון שהוא לא גדול מדי (מימדים) ובכל זאת חזק יחסית. (תוכלי לראות שרשור בהמשך תגובה זו) אם את רוצה רק משהו עם עוצמה בסדר גודל של 200-250, אני מצטרפת להמלצה של VXR200 של ג'ילרה שהוא גם יפה (ספורטיבי, אז אולי זה ענין של טעם) וגם חזק, אם כי אין לו נשיאה בין הרגליים. להיות מורכבת עליו זה לא הכי מדהים בעולם (מנסיון של שנה), אבל הרכיבה עליו כייפית אם הספורטיבי עושה לך את זה (למרות שאולי לא הוגן שאני חווה את דעתי על כלי שרכבתי עליו רק בנסיעת מבחן של כ-30 דקות). אני אישית פינטזתי עליו אבל מוותרת עליו לטובת פרקטיות (ומגורים מחוץ לעיר כנראה)...

למעלה