מחפשת קומונה...

מחפשת קומונה...

מישו שמע על הסניפים: כרמל ניצן אלעזר בית רימון נחלים כל מי שיודע עליהם משו-אשמח מאוד(!!!!!)לדעת!! תודה רבה!ויומטוב! :)

אהה חחח לא שמתי לב לכותרת..

חחחח עלק "מה את רוצה"..... הקומ' שם נשארת עוד שנה...בכרמל (המידע ניתן ע"י כרמליסט)

שרוך

New member
כרמללללללל????

בס"ד אז ככה נתחיל עם בית רימון לא יודע את גודל הסניף אבל זה שוכן בישוב מעורב דתיים חילונים יש בישוב מכינה על שמו של הישוב והסניף נמצא בחצר המכינה שהייתי שם בשבת הסניף היה נראה פעיל עם 30 חניכים... לגבי כרמל זה אחד מה5 הסניפים הגדולים של מחוז חיפה אנשים אחרים יביאו לך מס' מדיוק כי אני רק מכיר מרחוק אבל הוא סניף טוב ואיכותי עם הרבה חניכים... שרוך

hodaya151

New member
למה נראה לי שיש אחד אחר

בדרום הר חברון, שעונה גם לשם סניף כרמל??

ביטוששש

New member
בית רימון מקסיםםם!!!

הייתי שם אצל חברה בשבת והסניף שלהם פשוט מקסים!!! שווה לך לבדוק... =)

אממ,|ג'ירפה|

אוקי, נחלים זה סניף די טוב, יש בו צוות הדרכה נחמד, ואת יכולה להנות שם ולקבל שם הרבה. אלעזר.. את מוזמנת לדבר עם שחף. :) ולפי מה שאני יודעת.. בניצן יש אחלה אנשים. :) אני מכירה מהסניף שם, וכמו שאת תתרמי להם - את תקבלי בחזרה מהם. בהצלחה!

אז ככה-

קודם כל, לפי שאר הסניפים שכתבת את כנראה מתכוונת לכרמל בדרום הר חברון ולא בחיפה, נכון? ודבר שני- בניצן יש עכשיו שני סניפים. את סניף ניצן ואת סניף נווה-דקלים.. הם הפרידו כי נווה-דקלים רצו לפתוח את הסניף כמו שהיה להם (עד כמה שאפשר, כי חלק לא עברו לניצן)... בעקרון נווה-דקלים יותר "דוסי" מניצן, סניף ניצן זה "תערובת" של שאר היישובים (חוץ מעצמונה שלא עברו בכלל לניצן ועוד כמה יישובים)... זה מה שאני יודעת.. שיהיה לך ממש ב"הצלחה!!!

מצטערת,לא יכולה לעזור לגבי הסניפים

שכתבת אבל אם תשני כיוון ותרצי לקמנר בסניף פיתוח עירוני (חח איזו הגדרה)- את מוזמנת למסרש ולקבל פרטים

TillsWIFE

New member
אני מטומטמת ../images/Emo5.gif

התחלתי את המשפט באדם אחד וסיימתי עם אחר... אבא שלי צוריאל ודוד שלי אחוה... אמא שלי הייתה בתנועת נוער של הקומוניסטים הצעירים

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif סליחה על הניצלו"ש אבל..

לאחיין שלי קוראים שילה זאב (<- ע"ש סבא ע"ה..).

יאא איזה יופי!! מזל"ט!!!!!

אני מכירה מישהו בם שילה... נראה לי..... אויש, עכשיו זה יציק לי...את מי אני מכירה?!

למעלה