מחפשת קהילה

yaghvali

New member
מחפשת קהילה

שלום לכולם, אני די חדשה לפורומים כאן, ומאוד התרשמתי מהאנשים כאן בפורום, ובייחוד בפתיחות, בכנות וברצון לשתף. השאלה שלי כרגע מאוד קשורה לסקר הנוכחי... (מקריות? :)) אני כרגע עסוקה בסיום של תיזה וטיפול עצמי כהכנה לשלב הבא בחיים שלי... ובינתיים, אני מחפשת קהילה שיתופית שאוכל לתרום לה את מנת חלקי תוך שיתוף דרך רוחנית... אני בטוחה שיש כאלה... השאלה היא איפה? האם פתוחים לחברים חדשים? עם מי מדברים? מאוד אשמח לכל אינפורמציה או עיצה. באהבה, יאגוואלי

את מוזמנת לכתוב כאן ../images/Emo24.gif

הפורום הזה פתוח לחברים חדשים ואת יכולה לכתוב פה על רוחניות בכיף

avaloka

New member
יש המון אפשרויות בארץ

שלום יש בארץ לא מעט קהילות שיתופיות ורוחניות. אני מאמינה, מהחויה שלי, שהחיים מכוונים אותנו בדיוק למקום הנכון באופן אישי. כלומר, שאני לא יכולה לתת לך מידע על מקומות כאלה דרך האינטרנט, כי המידע הנכון יגיע אלייך באופן ישיר. אם הוא עדיין לא הגיע אליך, אולי את עדיין לא מוכנה לזה לגמרי. לדוגמא, כשזה יתאים, את עלולה להתיישב באוטובוס ליד מישהו שיספר לך שהוא בדיוק ביקר באיזשהו מקום, ויהיה לו כלכך הרבה אור בעיניים, שיהיה לך ברור שאת תגיעי לשם מתי שהוא. מה שאני כן יכולה להציע לך, מנסיון שלי, זה להתחיל להסתובב בסדנאות ולהכיר אנשים. עונת הפסטיבלים מתחילה והפסטיבלים הרוחניים הם מקומות מקסימים מלאי אנשים "במסע". אז בפסח יהיה נדמה לי בומבמלה או משהו, וסגול קצת אחרי זה. וגם גלישה לאתרים רוחניים מציעה מגוון ענק של סדנאות בכל מני מקומות בארץ. כדאי לתפוס אומץ ולנסוע לסדנת סוף שבוע לבד, למשהו שמסקרן. ככה אני הגעתי לאשרם במדבר וחייתי שם תקופה (ווי, היום זה בדיוק חודש מאז). הסיפור הוא, בעיני, שאנחנו תמיד מתגלגלים למקום הנכון, והמידע הנכון דופק על דלתנו. כמה שזה יפה. (אני מנסה לעודד את עצמי, כי כרגע אין לי מושג לאן אני הולכת). מליון בהצלחה. ואהבה.

למעלה