מחפשת קבוצה של D&D

kemilia

New member
מחפשת קבוצה של D&D

אנשים אני מחפשת קבוצה שמשחקת D&D אוכל להיצטרף עליה כשחקנית(דמות כל שהיא) באיזור עפולה.

Sabre Runner

New member
האם זה חייב להיות D&D?

או יותר טוב, האם זה חייב להיות בעל שיטה מסוימת?

אני עם סייבר.

אשמח למצוא קבוצה באיזור (סוף-סוף) אבל אני לא חם על D&D ובכללי מעדיף בלי שיטה בכלל...

טווח גילאים? ניידות?

יש כאן כמה אנשים מהאזור, אבל תיאום הציפיות יהיה יותר קל אם תודיעי עד כמה את ניידת ומה טווח הגילאים המבוקש.

kemilia

New member
טווח גילאים וכו...

טווח גילאים מ 17 ומעלה... לא בראש עדיפויות. כן אני מעדיפה שיטה מסוימת D&D 3 זה מה שאני יודעת לשחק בו וגם נהנת ממינו.

BluePrint

New member
systematic

את מעדיפה D&D3 כי את נהנית לגלגל ק20, או כי את נהנית מאווירת "פנטסיה גדולה מהחיים"? כפי שראית, יש מעוניינים. אבל בשבילם D&D היא מוצא אחרון.

Sabre Runner

New member
אז את מעדיפה D&D 3 כי את מכירה אותה?

ומה אם אנחנו לא רוצים לשחק עם שיטה בכלל? לא צריך ללמוד שיטה חדשה. אולי צריך ללמוד לשחק בלי שיטה. את גרה בעפולה?

kemilia

New member
אני פשוט אוהבת את השיטה הזאטות זה הכל.

ולא. אני מנצרת עילית.

kemilia

New member
אני פשוט אוהבת את השיטה הזאטות זה הכל.

ולא. אני מנצרת עילית. בלי שיטה זה גם אפשרות, אבל בכל משחק אמורים להיות חוקים, לא?

Sabre Runner

New member
כמובן שיש חוקים.

אבל הם לא מגבילים. אנחנו לא משתמשים בטבלאות פגיעה או בדירוג שריון. החוקים שלנו הם חוקים של תרבות ונימוס כלפי שחקנים ודמויות אחרות. האם את באמת אוהבת את השיטה או שאת אוהבת את העולם?

לא ידעתי שמו"ד מהדורה 3 באה עם עולם

אלא אם אתה קורא לרשימת האלים הבנאלית בפרק 7 עולם. קמילה, אני חושב ששוה לך לנסות. במקרה הכי גרוע לא תאהבי. את "הם קוראים לי" אני כמעט לא מכיר אבל יצא לי לקרוא כמה משחקים של סייבר ראנר ואני לא חושב שתתאכזבי ממשחק איתו, בלי שום קשר לשיטה. מה גם שחופשיטה יכולה להתאים כמעט לכל אחד מעצם היותה כה חופשית. ד"א, חופשיטה לאו דווקא אומר בלי קוביות ובלי חוקים, פשוט החוקים חופשיים מאוד ולרוב משתנים בהתאים לצרכי השחקנים והמנחה, ולא להיפך.

Sabre Runner

New member
You honor me, sir.

אני מתכוון לעולם הפנטזיה הכללי ומה שמוצג בו. אני מניח שהעולם המוכר ביותר שמשתמש במו"ד 3 הוא ממלכות נשכחות והוא דוגמה סבירה לעולם מו"די. אני, אישית, חושב שמה שעשו איתו עד עכשיו הוא יבש ובנאלי ברובו אבל אני לא אומר שאי-אפשר להזריק בו קצת מקוריות.

kemilia

New member
נגיד ככה...

לנסות תמיד אפשר... וכן אני אוהבת את הקטע של פנטזיה ולא משחקים של הווהאו עתיד-אני לא ממשרואה את עצמי קשורה לשני הנושאי אלו. בהווה אני מעדיפה לחיות-כמו שאני עושה ברגע זה ממש והעתיד כבר יגיעה. אז אם יש לך הצעות אתא מוזמן להציעהץץץ מאיפו אתה?

עבר, הווה, עתיד ופנטזיה

כשאת אומרת פנטזייה, האם את מתכוונת לעולם ברמה טכנולוגית של המאה ה-14 ומבנה חברתי של המערב הפרוע, רווי בקסם ומאוכלס ברובו על ידי נק"ן מהלך? ובכן, זוהי הגדרה אחת לעולם פנטזייה, אולם גם הארי פוטר נופל תחת אותה הגדרה, למרות שהוא מתרחש בהווה ולא מזכיר את ממלכות נשכחות, למשל, כמעט בשום דרך שהיא. אם כן, כיצד את מגדירה פנטזייה?

Sabre Runner

New member
אני מגיע מאחד הישובים בעמק.

מה יש לך נגד משחקים עתידיים או עכשוויים? גם בהם אפשר לספר סיפורים מעניינים. האם את גם נגד גיבורי על? אפוקליפטי? מערב פרוע? מערב מוזר? אימה? קומי?

kemilia

New member
פנטזיה בישבילי= עולם של D&D כפי שציינתה מקודם

אני לא נגד הדברים האלה שציינתה, אבל אני נגדם במשחק כי אנני רוצה להיתעסק בזה. אותי הם לא מעוניינים. זה אחת הסיבות שאני אוהבת D&D ... יש שם דרקונים, פיות, אורקים וכו...

מו"ד איננה הכרחית כאן

אפשר לשחק פנטזייה בהמון שיטות אחרות שאינן מו"ד, או אפילו בלי שיטה בכלל. חלק מהשיטות גם מגיעות עם מערכת קסם קסומה באמת, ובלי רובים בצורת כדור אש-ברק-קליע קסם-סופת קרח. והחיבור בין אבק שריפה לפנטזייה הוא תמיד בעייתי - אפילו כתבתי על זה פעם כאן, לפני שנה בערך: http://www.the-orc.com/magazine/view_article.html?article=296&singlelink=true&sender=1024

BluePrint

New member
גם רובי קשת?

כי חשבתי פעם (ממש פעם, לפני יותר מעשר שנים) שיהיה נחמד לשחק בעולם מודרני בו לא גילו את אבק השריפה, והדחיפה היתה לשכלל את מנגנון הדריכה של רובה הקשת. "לא סובלת רובים" גם יכול להיות מאפיין דמות שיהיה לך קל מאד לשחק, במשחק בו יש רובים. (ע"ע מקגייוור) (אני לא משדל, רק חושב בכתב)

למעלה