מחפשת פתגמים

hadasilela

New member
מחפשת פתגמים

פתגם:"אמירה קצרה על חיי אנוש, הוויות העולם המבוססת על חוכמות חיים כשהמאפיין אותם הוא הניסיון שממנו הפתגם צמח. הפתגם מובע בלשון פשוטה על פי רוב בצורה השווה לכל נפש,ואנשים מרבים לצטט אותו". אני יודעת שבמשך שנים רבות נוצרו פתגמים. כמו כן בטח גם בשנים האחרונות (או אפילו במאה האחרונה) גובשו פתגמים על סמך חכמת חיים וניסיון חיים של אנשים. רציתי לדעת איזה פתגמים נוצרו בשנים האחרונות על סמך ניסיון רב חיים ? ובאיזה אתרי אינטרנט אפשר למצא את רובם ? אשמח לדעת על פתגמים שקשורים ישירות או בעקיפין לתחומי המשחק תפקידים או שבכלל לא קשורים.

Elenlos

New member
החתימה של Nihau

אחלה פתגם

Nihau

New member
תודה.

ויש לי עוד כמה פתגמים חביבים: "Early to rise, early to bed, makes a man healthy, wealthy and dead." "Life is precious... that’s why you kill your enemies." – me. Don't worry about the world ending today... It's already tomorrow in Australia. Unless you're in Australia... (then start worrying) "Do not meddle in the affairs of dragons, because you are crunchy and taste good with ketchup..." “being healthy is a slow way to die” “Die, and let live” and also “live forever, or die trying” “An Irishman is not drunk as long as he can hold on to one blade of grass to keep from falling off the world.” And also “All Scottish food is based on a dare” And on the eighth day, God created bagpipes. Now why is this day never acknowledged, again? ראו בזאת הזמנה להנות מהם ואף לאמץ אותם.

ענק ! ../images/Emo13.gif

all scottish food is based on a dare .. פשוט ענק !!! פתגם חביב: "אין בחורה לא יפה, יש לא מספיק וודקה". אני אזכר בעוד (קצת פחות בוטים) מתישהו.

עמית ו

New member
מחיאות כפיים.

את הפתגם על הקימה מוקדם הכרתי מקודם, אבל אני חושב לאמץ את זה על חמת החלילים.

Nihau

New member
קידה מפוארת עם הכובע מתנופף ביד

כמובן שכולכם מוזמנים להינות מהם!

למעלה