מחפשת פריסה זוגית....

מחפשת פריסה זוגית....../images/Emo4.gif

שלום... אני מחפשת פריסה זוגית שאוכל להתחבר אליה עשיתי חיפוש באתרי הטארוט השונים אך לא מצאתי אולי תוכלו לעזור לי ולספר על הפריסה הזוגית שלכם..? תודה מראש

רשף כשף

New member
הפריסה הזוגית שלי

גם אני כמוך לא מצאתי אז המצאתי פריסה: עמדות הקלפים לפי התרשים: בן הזוג המערכת הזוגית בת הזוג הווה 2 3 1 (בן הזוג כעת) (המערכת הזוגית כעת) (בת הזוג כעת) עצה 5 6 4 (פעולת בן הזוג) (לאן משתנה המערכת) (פעולת בת הזוג) תוצאה 8 9 7 (לאן יגיע בן הזוג) (תוצאת המערכת) (לאן תגיע בת הזוג)

רשף כשף

New member
עוד על הפריסה הזאת

הטור האמצעי הוא הטור של המערכת הזוגית, ושני הטורים הצדדיים מתארים את בני הזוג. יש להתייחס לעמדותיהם של בני הזוג ביחס למערכת הזוגית, כלומר ביחס לטור האמצעי. אני שמה דגש על היסודות (מטות, מטבעות, גביעים, חרבות): מי תואם את האנרגיה של המערכת, היכן טעון שיפור על מנת להתחבר למערכת וכו'. השורה הראשונה מתארת את המצב כרגע, השורה השניה מתארת את השינוי והשורה השלישית את תוצאת השינוי. תמיד יש שינוי, תמיד משתנים דברים במערכת זוגית, אולם לעיתים השינוי הוא זניח ויש לקחת זאת בחשבון לפי הקלפים שיוצאים בפריסה. כמו כן, ניתן לתחום את הפריסה בזמן, אני תוחמת לחודש עד חצי שנה, תלוי בשואל.

ניסיתי את הפריסה ולהלן הניסיון....

אשמח אם תוכלי להגיב, להעיר הערות וכל דבר שיוכל לעזור.. בן הזוג המערכת הזוגית בת הזוג הווה 8 מטבעות נסיך גביעים 7 מטבעות עצה הכוח 2 גביעים מלך מטות תוצאה 4 גביעים 9 גביעים נסיך מטות הפרוש שלי: קודם כל ניתן לראות שבתור של המערכת הזוגית יש קלפי גביעים משמע המערכת מבוססת על רגש. בהווה לשני הצדדים יצאו קלפי מטבעות..שניהם עובדים על מנת שהזוגיות תצליח אך בעוד הבן זוג עבוד בלי לדעת אם יראה תוצאות, הבת זוג כבר לא מסופקת, היא לא רואה את פירות של ההשקעה..ניתן לראות שבקלף שך נסיך הגביעים יש מים סוערים..הזוגיות לא נימצאת על מי מנוחות, היא אומנם בהתחלה אבל כבר יש סערות רגשיות אצל שני הצדדים. עצה - שני בני הזוג צריכים לוותר על צרכים אישיים ולנסות להתקרב לבני הזוג. על בן הזוג להיות יותר עדין, לא לפעול על פי התשוקות והרצונות המידיים אלה לשלוט בהם.עליו להתגבר על המכשולים בקשר בעזרת כוח רצון. על בת הזוג - להפעיל את הקסם האישי שלה, להיות יוזמת, דינמית וסקסית. לא להיות פזיזה מידי לפעול במחשבה שקולה. תוצאה - לפי הפרוש שלי..למרות הפונטציאל במערכת הזוגית אני רואה שכל אחד ישאר בסופו לבד, אך יהיה מרוצה מהעניין. בן הזוג - לא יראה את מה שהמערכת ובת הזוג מציאים לו. הוא ישאר לבד. ולא ייקח את מה שניתן לו. הוא יעדיף להיות לבד בת הזוג - למרות הניסיונות שלה שהזוגיות תצליח, היא תעדיך ללכת לדרך חדשה ולא להשאר במערכת בה היא מרגישה לא מסופקת. קצת ארוך..אבל....מה דעתך??

רשף כשף

New member
אהבתי את הפירוש שלך, מעט תוספות

הטור האמצעי אכן מבוסס על קלפי הגביעים, וגם אני רואה כמוך את המערכת כמובססת על רגש, כאשר לשני בני הזוג יש שיעור להתחבר לצד הרגשי בתוכם על מנת לקדם את המערכת הזוגית. שימי לב שבני הזוג הפוכים בגישותיהם: בן הזוג רואה לטווח הארוך (8 מטבעות, כוח), הוא מוכן להשקיע ולהוריד מהאגו שלו על מנת שהקשר יצליח. לעומתו בת הזוג רואה לטווח הקצר (7 מטבעות, מלך המטות) ורוצה לקבל מה שהיא דורשת כעת, אין לה סבלנות לחכות לקציר הפירות. מכאן שששניהם ביחד אכן מגיעים אל נקודת המשבר שצפית, הנובעת מהשוני בגישותיהם, הם אינם תואמים מבחינה אנרגתית ולכן בן הזוג מוצא עצמו במצב של דחיה ובת הזוג ממשיכה הלאה לחפש ריגושים בשדות אחרים. אולי הוא לא מרגש אותה, אולי היא חושבת שהוא לא מספיק טוב בשבילה, במערכת הזוגית הנוכחית היא זו שנותנת את הטון ולא נותנת לבן הזוג מספיק מקום להתבטא.

למה הכוונה בעמדת האתגר ?

אתגר במימוש אישי במערכת היחסים או אתגר להמשכיות והצלחת מערכת היחסים או אתגר אחר בכלל ?

למעלה