מחפשת פינות

מחפשת פינות ../images/Emo4.gif

אני מכינה אלבום תמונות מדפי אורז ורציתי לשים בו תתמונות בעזרת פינות ולא להדביק אותן ישר. חיפשתי לקנות כאלה פינות להדבקה בכל חנויות הצילום בעירי ואין להם
מה גם חיפשתי בחנות לעבודות יד וגם להם אין. (הדבר היחיד שהציעו לי בכל חנות צילום זה לקנות אלבום כזה מוכן שבתוכו מצורפת חבילת פינות כאלה להדבקה.. אוף) מישהו יודע אם יש אפשרות לקנות את זה איפשהו? ובמידה ולא תהיה לי ברירה באיזה דבק כדאי להשתמש?

popo11

New member
יש דבק מיוחד לתמונות

אבל אני השתמשתי בדבק נייר רגיל של UHU והתמונות מחזיקות יפה כבר שנה. החסרון היחיד הוא שאי אפשר לחלץ את התמונות, ועם הדבק המיוחד אומרים שיש אפשרות כזו, אבל לי זה באמת לא עושה את ההבדל. בקשר לפינות אני לא יכולה לעזור לך.

אולי תנסי להכין פינות לבד?

אף פעם לא ניסיתי, אבל בעצם מה הבעיה לקחת ריבוע, לקפל לשני משולשים, משלולש אחד להקטין עם מספריים, לקפל מעליו את השוליים של הגדול והרי לך... פינות לתפארת המדינה! או האלבום... והמחיר טוב! ככה אפשר ליצור פינות בכל צבע לפי רקע התמונה למשל, בכל גודל מכל מיני סוגי ניירות...

hoggle

New member
בתור נשואה טריה ובעלת סטז´ באלבומים

הדבק המיוחד באמת ניתן להורדה, אבל כדאי לפני שקונים אותו לשאול בחנות אם באמת הוא ניתן להורדה גם מנייר אורז (כמעט בטוחה שכן, אבל שווה לברר) ואם באמת את בכל זאת רוצה פינות, הרעיון של משמושית מצוין ותואם את רוח הפורום - לא לקנות את מה שאפשר לעשות!

hoggle

New member
כן, יש לו

...לא זוכרת... פשוט תלכי לחנות צילום והם יגידו לך בשניה (או שתכנסי לפורום ´נשואים טריים´ והם יגידו לך בשניה
)

לילך1

New member
אם כבר אתם מדברות על עיצוב אלבומים

שאלה ....האים אפשר לצייר עם אקריל על דפי האלבום ( במקרה שלי אלבום עם דפים שחורים) האים זה לא יקמט את הבריסטול? ושוב למי שיש אלבומים מעוצבים ומוכן להראות לנו דוגמאות נישמח...אני מחפשת רעיונות !!!!

הכנתי לך שרטוט של מה שהתכוונתי:

1 לקפל ריבוע 2,3 לגזור לפי הקו המקוווקו-הקטנת משולש אחד 4 לגזור את הקטע האפור 5 לקפל את השוליים 6 להדביק את הפינה שנוצרה במקום הרצוי באלבום 7 להשתמש... מקווה שעזרתי!

hoggle

New member
סחתין על ההשקעה משמושית

ובנוגע לעיצוב אלבומים - שוב, פורום ´נשואים טריים´ יענה לכם בשניה על כל השאלות... אני לא עיצבתי את האלבום שלי כי אני לא אוהבת, אז אני באמת לא יודעת אם צבע אקרילי יתפוס (אבל סטפ1 יתפוס
.... חחחחח
טוב, מספיק עם זה!

כן, רק שבזמן שהשקעתי הרעיון

שלי נקטל באכזריות...
אבל אני אקח אותו לעצמי...הוא מוצא חן בעיני מאוד דרך אגב גם אני נשואה טרייה (חודשיים) אולי אבקר בפורום המתאים שווה?

קיפלת את השוליים?

ההצעה שלך גם אפשרית, כמובן שבצד שאליו קיפלת צריך להיות מאחורה עם דבק ולעשות 400 כאלה (100 תמונות?) - אפשר להסתכל על זה כעל תיסכול, או "ריפוי בעיסוק", מין תרפיה שכזו...

הפינה שאת עושה -

אמורה להיות בגודל של המשולש הקטן. לכן צריך לקפל את שוליו של הגדול על המשולש הקטן. בשביל הקיפולאת צריכה לגזור חלק קטן, תסתכלי בשרטוט שלי, סימנתי באפור את מה לגזור...

בקרביץ אין

ואופיס דיפו אין לי בסביבה.. בגלל זה אני שואלת כדי לדעת אם להשקיע ולהגיע לאחד הסניפים.

למעלה