מחפשת עצה...

מישהי17

New member
מחפשת עצה...

ערב טוב אנשים! אני צריכה זרה דחוף מכיוון שחברות שלי לא ממש עוזרות לי:( אני וחבר שלי יוצאים כבר המון זמן והוא רוצה שנתקדם ביחסים שלנו אם אתם מבינים למה אני מתכוונת עכשיו אני רוצה אבל פוחדת ואני לא יודעת מה לעשות...!!!!!

N0

New member
לעזאזל...

איך את מצפה ממישהו אחר חוץ ממך לדעת מה לעשות ? אם את חושבת שאת מוכנה (וN0 בן אז הוא לא ממש יכול להבין מה זה לא להיות מוכן ) אז לכי על זה. אם לא אז לא ! אל תתני לאף אחד (גם לא לחבר שלך ) להגיד לך מה לעשות. בנתיים שימשיך להביא ביד (לבצע את מעשה אונן אם אתם מעדיפים את זה ככה ) . N0

נעל

New member
עצה? עצות?

נעל חשה כשקראה את ההודעה של מישהי17 שמישהי17 מצפה למשהו אבל שכחה ליידע אותנו למה בערך, או בדיוק, היא מצפה. איזו עצה אפשר כבר לתת לקראת המאורע? א. אם האדם לא היה יודע באופן אינסטינקטיבי מה לעשות - לא היינו כאן היום. ב. הפעם הראשונה (זו הפעם הראשונה, כן? ואולי נעל לא קלטה) לא הולכת להיות הפעם הכי טובה שלך בכל החיים, אם כי היא יכולה להיות מוצלחת מאוד (הרי גם אין כל כך למה להשוות), וזה משתפר עם הזמן בד``כ. וזהו, בערך... נעל ;-)

goldy

New member
את סומכת עליו?

את מרגישה בטוחה איתו? הוא לא דופק וזורק? אם כן לשניים הראשונים ולא לשלישי, אני לא רואה סיבה לחכות...

פו-הדוב

New member
עצה (לא בטוח שטובה) למישהי17

אני לא מבין בזה הרבה אבל מכיוון שאת לא בטוחה במאה אחוז דברי עם החבר שלך על העניין ותסבירי לו את המצב זה ימנע ממנו ללחוץ עלייך והוא יחכה לרגע שתרגישי בטוחה (אם הוא באמת אוהב אותך זה מה שהוא יעשה),בקיצור תסבירי לו שהסבלנות משתלמת. ביי אסף

yulia_tb

New member
תני לי לנחש..

החברות שלך אומרות לך שכדי לך לשכב איתו?? נכון, זה סוג של לחץ. אבל לדעתי, לכי לפי התחושות שלך- אם את חושבת שאת לא מוכנה לזה אל תעשי את זה אפילו אם זה יעלה לך בחברות שלך איתו. ממני, יוליה

למעלה