מחפשת עצה

Dreaming Dexter

New member
מחפשת עצה

היי, נרשמתי מחדש כדי לרשום פה

אני די מקנאת בגולשים פה שמספרים על הבעיות שלהם במערכות יחסים, כי הבעיה שלי היא שאין לי מישהו שיהיו לי בעיות כאלה איתו

זאת לא ממש תקופה זמנית של חוסר מזל כמו אצל חלק מהבנות, זה נמשך 21 שנים.
השאלה שלי היא איך אפשר לשנות את הסטטוס הזה. השנה התחלתי ללמוד באוניברסיטת ת"א וחשבתי שלהיות בסביבת אנשים בני 20+ כמוני יעזור לשנות את העניינים, אבל מסתבר שלא. אני משקיעה במראה החיצוני ויוצאת לפעמים עם חברים או לבד כשהם לא בקטע, ככה שלכאורה יש הזדמנויות גם מחוץ למסגרת של הלימודים. אבל גברים פשוט לא ניגשים או מתעניינים בי בצורה כזאת

וכשאני מנסה ליזום משהו בעצמי זה לא משנה יותר מדי - רק בשנה האחרונה נדחיתי ע"י 4-5 גברים שונים. אולי בתיכון הייתי ביישנית וחסרת ביטחון, אבל מזמן לא

אנשים אומרים לי שהרבה אחרים מחכים תקופה ארוכה ומוצאים מישהו בסוף, אבל מן הסתם זה לא גורם לי להרגיש פחות לבד כרגע

הצעות?

Megie

New member

אז ברוכה השבה יקירתי

אני לא הייתי מקנא בבעיות של זוגות-אולי אפילו עדיף להיות לבד מאשר לסבול ביחד

לגבייך..יש כל כך הרבה גברים שיזדהו איתך..וכל כך הרבה נשים שמרגישות כמוך, את צעירה מאוד ואין לך מה להתרגד מזה..
מה שכן, הייתי בוחנת אפשרויות נוספות/שונות להכיר.. אולי ברשת וכו'.. ואם תרצי..דברי איתי בפרטי ואנסה לעזור לך עם זה (אם נבין מה דרך ההתנהלות-אולי נמצא פתרונות להצליח) אני כאן חופשי-מתי שאת צריכה..ואולי אוכל לעזור.

בכל מקרה אל תתיאשי, את צעירה ורק עכשיו הדרכים נפתחות בפנייך וכל האפשרויות וההזדמנויות יתחילו לקפוץ ולצוץ

sani48

New member
היי Dreaming Dexter

ברוכה הבאה לפורום
,קודם כל על תקנאי באף אחד,לפעמים עדיף להיות לבד,מאשר להיות בזוגיות עם הבן אדם הלא נכון,את יכולה לנסות את מזלך בפורום הכרויות של תפוז,ולנסות גם אתרים אחרים,תשתדלי אבל לא להראות שאת בודדה או לחוצה מדי להכיר מישהו,כי אנשים יכולים לנצל את חולשתך וככה תמשכי אליך את האנשים הלא הנכונים,אז אפילו שאת כבר מאוד רוצה להיות בזוגיות,תסנני את מי שצריך,ואני חוזר למשפט שרשמתי בהתחלה,עדיף להיות לבד(גם אם מדובר על תקופה ארוכה) מאשר להיות עם הבן אדם הלא נכון(שבסופו של דבר רק יאמלל אותך ויוריד לך את הביטחון),תהני לבנתיים מהחיים,אפשר גם להנות ללא זוגיות,כמה שתלמדי להיות יותר עצמאית,זה יעזור לך יותר בעתיד,כדי שלא תצטרכי לפתוח תלות באף אחד,ותדעי תמיד להיסתדר לבד,חוץ מזה נשמח אם תשארי איתנו פה בפורום(אולי תפגשי את המלאך שלך כאן חח),כל טוב נשמה יפה,מקדיש לך שיר(ישן אבל יפה)
-
http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk

Dreaming Dexter

New member
אחלה שיר

האמת שאני חושבת שאפשר לזהות ברוב המקרים גברים שמחפשים בנות חלשות שאפשר לפגוע בדימוי העצמי שלהן, ואני בהחלט נמנעת מכאלה. אפשר להיות עצמאית ולהעריך דברים אחרים שקורים גם כשאת לבד, אבל בשלב מסוים זה פשוט מדכא
אני מעדיפה שיהיו לי בעיות נורמליות של מערכות יחסים מאשר להמשיך להיות עצובה עם עצמי.

sani48

New member
אבל זה עיניין זמני

ויש כל כך הרבה גברים שנימצאים בדיוק במצב שלך(אפילו פה בפורום) ,ומתים להכיר בחורה טובה שתאהב ותעריך אותם,אז כל מה שאת צריכה זה להכיר אחד מהם,וזה רק עיניין של זמן עד שזה יקרה,אז תנסי לבדוק בעוד מקומות שלא בדקת אף פעם,אולי תרשמי בערב גם לאיזה חוג שמעניין אותך(סלסה למשל),ואז תכלי להנות מתעסוקה חדשה,ואם יתמזל מזלך גם תכירי מישהו שם,חוץ מזה מציע לך לקבל את ההצעה של מגי,תפני אליה בפרטי ,יש לה המון חכמת חיים והיא גם כל כך נחמדה,אני בטוח שהיא תוכל לעזור לך , שיהיה המון בהצלחה

היי לך חמודה

ההצעה שלי
יש המון חוגים באוניברסיטה מטעם אגודת הסטודנטים - (חוגים קטנים לא קורסים.. )אני מציעה לך להתנסות במבחר של החוגים כאלה.. יש אנשים נחמדים.. יש פעילויות מעניינות ..או להתנדב לאגודת הסטודנטים או לכל דבר שיש שם.. כך תכירי על בסיס קרוב אנשים.
וגם תפתחי את תחומי העיניין שלך.
ובהצלחה לך

Dreaming Dexter

New member
חשבתי על זה

פשוט ברוב המקרים להירשם לחוגים וכאלה דברים ירגיש לי כמו מחוייבות נוספת ולא משהו מהנה גם אם אני מתעניינת בתחום במידה מסוימת, את יודעת?
האמת שחשבתי לעבוד ב-Greenpeace או עוד עבודה מהסוג שיש שם בד"כ אנשים צעירים עם מכנה משותף.

לפעמים חושבים יותר מידי ומאבדים

את החיים...
נניח שתלכי לחוג דרמה או משהו אחר..ולא רק שתיהני ממש מן הפעילות.. תצחקי ותשתחררי אלא גם
יהיו שם שלושה בחורים חמודים,חתיכים ומצחיקים שימצאו חן בעינייך.. ושתי בנות חמודות שכבר באותו היום תלכו כולם לשתות קפה..
זה כבר לא ייראה לך כמו עול להפגש איתם שבוע הבא נכון? את רק תחשבי כל היום למה החוג הזה לא מתקיים פעמיים בשבוע

לגבי העבודה בגרינפיס.. תנסי מה יכול להיות...
בהצלחה..

היי

אין לך מה לקנא באף אחד אחר.. לכל אחד הבעיות שלו .
לכאורה נראה שאת בכיוון הנכון, אין לך בעיית בטחון עצמי , את משקיעה במראה, את סטודנטית .
אני מנסה להבין מה זה "נדחית ע"י 5 גברים".

ניסית ממש להזמין אותם לצאת איתך, והם נרתעו?
אולי הם תפוסים ולכן הם לא יכולים לצאת איתך?
מהן הסיבות שבגללן נראה לך שזה כך?

לדעתי באמת תני לזמן לעשות את שלו, אין לך מה למהר.
גם תלוי מאד באיזו דרך את בוחרת לפנות לבחורים.

sani48

New member
היי לימור היקרה

מה שלומך?
איזה כיף לראות אותך כאן,התגעגתי אליך

היי סאני היקר !

איזה כיף לדעת שהורגש חסרוני, אני באמת משתדלת להכנס יותר, פשוט לא ממש יוצא לי .

מה שלומך?

sani48

New member
ברור שחסרונך הורגש

את הרי יודעת כמה שאת יקרה לכולם פה נכון?
,אני מבין שאת בתקופה לחוצה,העיקר שהכול בסדר, כי כל פעם שאת נעלמת להרבה זמן,אני ממש דואג לך,אז גם אם בלחץ של זמן,תשתדלי לפחות לתת סימן חיים חח,חוץ מזה איתי הכול בסדר,ברוך השם,אהבתי מאוד את התמונה ששמת,ביי בנתיים,שבוע טוב

Dreaming Dexter

New member
היי

הרבה אנשים אומרים לי דברים כמו לתת לזמן לעשות את שלו. אבל זאת לא תשובה לתחושה שלי עכשיו, לחשוב שבעתיד יהיה לי מישהו. בשלב מסוים ההמתנה נמאסת. אני לא ממהרת להשיג מערכת יחסים לפני תאריך כלשהו, אבל חסר לי מישהו להיות איתו ולחבק אותו בלילה. מאוד
כל אחד מהגברים שהתייחסתי אליהם בהודעה זה מקרה שונה.

לפני כמעט שנה פגשתי מישהו שהתאהבתי בו עם הזמן. הרגשתי שגם הוא מפלרטט איתי לפעמים, אבל בשלב כלשהו הוא הפסיק לענות להודעות שלי. ממש הרגשתי שנשבר לי הלב, לא הבנתי למה אי אפשר אפילו להסביר מה השתבש. אחרי כמה שבועות של התעלמות ודיכאון הוא אמר שהוא מצטער והסביר לי שהוא מפחד להתקרב רגשית לאנשים והוא הרגיש שהוא סיפר לי דברים אישיים מדי
מאז החלפנו כמה הודעות מנומסות וזהו. המקרים האחרים היו פחות כואבים, אבל עדיין לא הותירו בי הרגשה נעימה. פעם ראיתי מישהו ממש חמוד באוניברסיטה, וניגשתי אליו סתם לדבר. זאת הייתה שיחה היכרות פשוטה, וקיוויתי שזה יתפתח ליותר כי הוא היה ממש נחמד וחייך תמיד. הוא הוסיף אותי לפייסבוק למקרה שנרצה לדבר או משהו, אבל לא ענה להודעות ששלחתי כנראה כי הוא הבין את המטרה שלי. לפעמים יוצא לי לראות אותו והוא שואל לשלומי, אבל אני יודעת שהוא פשוט מנומס כי יש לו עכשיו מישהי אחרת בכל מקרה

חשבתי שהדברים משתנים כשמישהו באמת הראה בי עניין רומנטי כלשהו אחרי שניגשתי אליו בפאב (יצאנו כמה פעמים וכמעט שכבנו), אבל בשלב כלשהו הוא הפסיק להתעניין ואמר לי שפשוט היה כיף כמה פעמים והוא לא הבטיח לי משהו או חיפש קשר. פה באמת הרגשתי שיש התקדמות למרות שלא היינו ביחד בסוף, כי לפחות התנשקתי עם מישהו והגענו למצב די אינטימי
בפעם אחרת פשוט התחלתי לדבר באינטרנט עם מישהו שלומד באוניברסיטה והיו לנו תחומי עניין משותפים ושיחות נחמדות, אבל אחרי משהו כמו שבוע-שבועיים הוא אמר שהוא חוזר לאקסית שלו והוא לא רואה טעם להמשיך להשלות אותי סתם. את המקרה החמישי אני מחשיבה חלקית למרות שניגשתי אליו עם אותה מטרה, כי זה היה מישהו שפגשתי בתחילת השנה והוא פשוט לא שיתף פעולה כשניסיתי לתקשר איתו מעבר לשאלות הסטנדרטיות של האוניברסיטה

זה היה ארוך

marioForever

New member
אל תקנאי באף אחד :)

אני גם בטוח שתיבת המסרים שלך מפוצצת בהצעות להיכרות מהגברים פה בפורום

אממ.... פשוט ... את צריכה אני משער להרשות לעצמך להעיז, להרשות לעצמך ליפול .. להרשות לעצמך לעוף... פשוט להרשות לעצמך לחיות...

אממ.. אין לי יותר מדי מה להגיד...
אבל באמת, שאולי תספרי עוד על עצמך ?
כאילו כי בחורה שלומדת באוניברסיטת תל אביב... כבר היא חכמה ! וזה המון ... אז אני משער שיש לך המון להציע !! :)
אני יודע שזה לא ממש עוזר כי זה סתם מילים באוויר.. אבל...
אין לי תרופת קסם שתפתור לך את כל הבעיות :(
אממ... לא יודע, פשוט להעיז ?
אני בטוח שאת מקסימה.. פשוט תעזי לחיות...

PropellerBeanie

New member
יש מספר פתרונות. השאלה, מה מתאים לך?

אני לא יודע איך את נראית או איך את מתנהגת בקבוצה, ולכן התשובה שלי תהיה מאוד כללית. במידה ואנחנו מסתכלים על המספרים היבשים, מדובר בפחות מדחייה בחודש. אפשרות אחת היא שאת מסננת יותר מדי אנשים טרם היכרת אותם. אפשרות אחרת שאת לא מספיק אטרקטיבית או יותר מדי אטרקטיבית. האפשרות השנייה לא חייבת לבוא ממקום של פחד מנשים מוצלחות -- הם יכולים פשוט להניח בטעות שבחורה יפה כמוך בהכרח נמצאת במערכת יחסים ארוכה ובריאה. בכלל, עד כמה חשוב לך שבחורים יתחילו איתך? אולי אפשר תרצי להפוך את הקערה על פיה ולהתחיל על בחורים באופן עצמאי? אם כן, מהתיאורים שהבאת יכול להיות שלגברים שהתחלת איתם לא היה ברור שאת באמת מעוניינת בהם באופן רומנטי. בכלל, אפשר לחשוב על אינספור מצבים, ולכן בכדי לצמצם את הסיבוכיות, אשמח אם תוכלי לרשום את הדברים שהיית רוצה לעשות ואת הדברים שבשום מצב לא תעשי בכדי למצוא בן זוג.

נ.ב. אין הרע לחפש בן זוג במקום בילויי או התנדבות, אבל לא הייתי ממליץ לבלות או להתנדב במקום מסוים רק מתוך תקווה להכיר בחורים.

Dreaming Dexter

New member

קשה להסתכל על מספרים יבשים כשמדובר ברגשות, אתה לא חושב?
אני לא חושבת שאני מסננת אנשים במציאות האמת, ואני בספק שאני יפה מספיק לנקודה שזה מרתיע אנשים. כמו שאמרתי אני מנסה לגשת לפעמים לבחורים, אבל זה לא ממש עובד. אלה שכתבתי עליהם ידעו שאני מעוניינת בהם באופן רומנטי.

האמת שאני ממש רוצה שגברים יתחילו איתי
זאת תהיה הרגשה ממש נעימה, מה גם שדחיות משפיעות עליי יותר מאשר הן משפיעות עליהם. אני יודעת שזאת לא סיבה לצפות מהם לעשות את כל העבודה, אבל בכל זאת.

אני אשמח לשמוע פתרונות כמובן
לא ממש יודעת למה התכוונת בשאלה שלך?

למעלה