מחפשת עצה...

גלית197

New member
מחפשת עצה...

היי, אני בת 22, מחשיבה עצמי די בוגרת לגילי; מסיימתץ שנה שנייה באוני' לומדת לתואר כפול, עובדת, ובכללי מאוד בוגרת ושאפתנית. לפני שנתיים נפרדתי לאחר שבע שנות חברות מבחור מדהים באופיו מהסיבה הפשוטה שלא ראיתי איתו עתיד ולא חשבתי שאנחנו מתאימים. לאחר מספר חודשים הכרתי בחור מקסים, חתיך, רגיש ובעל קסם אישי (אותי, לפחות, הוא כבש:)) והתחלנו לצאת. הבחור.. בן 22... ההתחלה היתה קסומה ומרתקת והמשכנו כך חצי שנה. בקשר התחילו בעיות, שאני בתור מישהי שחוותה קשר ארוך, הכרתי וידעתי כי ניתן לפתור אותן. או חשבתי. באמצע ריב שטותי וכעס, הוא החליט ללכת. שבועיים של ייסורים ובסופן חזרנו ביוזמתי. לאחר חודשיים- שוב אותו סיפור. תמיד הוא גם מוצא את האשמה בי: אני זו שמביאה אותו למצבי הקיצון האלו. יכול להיות שהוא צודק אגב. לפני חצי שנה היתה הפרידה השלישית, הפעם לחודשיים. במהלכן הוא היה במלחמה בצו שמונה, ואפילו לא טרח להודיע לי. במהלכן הוא שכב עם מישהי. ואני הייתי בקשר עם שני בחורים. לאחר חודשיים הוא יזם לחזור, הביע חרטה, הרגשתי שהוא באמת השתנה. ואני באמת יכולה להגיד שחל בו שינוי מהותי. שהוא יותר מתמיד, רציני... אבל הפעם שוב מעיב על הקשר שלנו משהו מאוד מרכזי: הוא השתחרר כמובן לא מזמן, לאחר שלוש שנים של שירות אינטנסיבי, ומהרגע שהכרנו ידעתי שהוא מתכנן לטוס לד. אמריקה עם חברים. אני בסטרס נוראי מזה, אבל בימים האחרונים החלטתי לקבל את הגזירה ולהישאר ביחד. הבעיה היא שכל פעם שאני מעלה את הנושא ומביעה בפניו את החששות שלי, הוא מסתגר, לא מוכן לדבר על הנושא. ההרגשה היא שהוא מסתיר את הרגשות האמיתיים. היום אמרתי לו את זה וביקשתי ממנו להיות כנה איתי, והתגובה שלו היתה "ברור שפרידה זה משהו שעבר לי בראש" ועוד כמה משפטים שעשו לי שחור בעיניים. מצד אחד אני מרגישה שהוא מרמה אותי, מההכרות שלי איתו- הוא בסוף ייפרד ממני בתואנות שוא ואפילו לא יגיד שזה בגלל הנסיעה. מצד שני- אני מפחדת שהוא יגיד לי את האמת. אני יודעת שאם ניפרד והוא ייסע בסטטוס רווק אין סיכוי לקשר הזה, ואני מבוהלת מזה. אחרי השיחה וחוסר הסבלנות שלו ביקשתי טיים אאוט. אני לא יודעת מה לעשות. אני לא רוצה להיפרד, אבל נראה לי שאני משקרת לעצמי כשאני נותנת לזה עוד צ'אנס ועוד אחד. הבחור לא בשל לקשר...

I C E M A N 7

New member
ואם ייסע בסטטוס "לא פנוי" זה משנה?

בחייך, את אמנם צעירה אבל לא נשמעת נאיבית. הסיבה שנכנסת מלכתחילה לקשר הזה (והמשכת איתו) זה רק בגלל שהוא לא שלך. הרי אם היה מתמסר, היית מאבדת עניין. אז יש שתי אופציות: או שתמשיכי להימשך לטיפוסים כאלה ותמצאי את הבא בתור.. או שתחליטי שאת לא צריכה את הכאב ראש הזה ותחפשי לך "בשל לקשר" אמיתי. יש פה אחד למטה ניקולו.. נשמע בחור איכותי עם פוטנציאל

czar

New member
גנבת לי את הכותרת ../images/Emo13.gif

בדיוק כך.... ולמה את ככ מתעקשת על הסטטוס, תני לחיים לזרום, הסטטוס הרשמי לא חשוב ככ וראית את זה משך הפרידות הקודמות שלכם, ולכן שחררי, אין לך שום אופציה אחרת גם אם את רוצה ותני לו את ההובלה כי פשוט אין לך שום ברירה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
KISS

KISS - ראשי תיבות של Keep It Simple, Stupid (זה הביטוי, אני לא חו"ח קורא לך טיפשה) זה לא עובד אז לא עובד. למה להיאחז בכח? כל כך הרבה פרידות זה לא סתם. זה לא עובד. יש עוד אנשים מקסימים בעולם.

אייבורי

New member
../images/Emo45.gif

מסכים עם מריוס. הקשר שלכם בהחלט לא עובד, לא בוגר ולא בשל לשום דבר. אז הבחור כובש במלח הוא מקסים נסיכות בכל בוקר. ואת מנסה להיות כלכך בוגרת שזה מעורר עצב רב. הגיע הזמן שתהני להיות בת 23 פרועה וחסרת מעצורים. תהני מהעולם תפסיקי להיות מתוכללת מטרה. רושם לך להשתכר עד כלות לרקוד עד שיצאו לך יבלות להזדיין כאילו אין מחר. ולטייל בעולם הגדול.

BlackUnicorn

New member
את עושה סלט שלם

מה הקשר לזה שיש לך תואר ושאת "בוגרת" לכל הסיפור? דווקא את הדבר הכי חשוב לא פירטת - מהן אותן בעיות שבגללם נפרדתם? עזבי את הנסיעה, זה אפילו לא רלוונטי. מה שרלוונטי עבורך זה להבין למה אתם לא מתאימים, להפנים את זה ולהמשיך הלאה. משום מה את בוחרת להמשיך להתעלל בעצמך. שאלת את עצמך פעם למה?

גלית197

New member
..

הסיבה, לטענתו, שנפרדנו היא שאני נורא סקפטית לגבי הקשר, שאני לא נותנת בו אמון, שאני לא בטוחה בו. הסטרס הזה שלי ברור לי, הרי הבחור הוכיח לי שלוש פעמים שהוא לא יציב ושהוא לא בוגר. אבל כאילו שהפעם הוא הרבה יותר רציני. כשאנחנו ביחד אנחנו מדהימים ביחד. כולם אומרים לי שהוא מטורף עלי. אנחנו בכל זאת, כבר למעלה משנה וחצי ביחד. כלומר, יש גם צד שני למטבע.. לא כל כך קל לעזוב... אני אוהבת אותו עד כלות והוא טס רק לשלושה חודשים. אנחנו לא מתאימים כרגע, לדעתי, בגלל הגיל. אבל עד שמצאתי מישהו שאני מרגישה שמבין אותי.. חבל לי לוותר על זה...

BlackUnicorn

New member
אבל גם נפרדתם הרבה פעמים לפני זה

את שוב לא עונה על השאלה... ומה כולם אומרים לא מעניין אף אחד - השאלה היא מה את חושבת.

joanne8

New member
הסיבה לפרידה היא שאת מאוד סקפטית...

או במילים אחרות, את כל הזמן משגעת אותו שהוא לא רציני? אגב, יכול להיות שאת צודקת. לדעתי, שחררי אותו לנסיעה, הוא בן 22, רק סיים צבא, עדיף שיסע בהרגשה חופשית מאשר שיוגדר אחר כך כ'בוגד'. הרי לנסוע, הוא נוסע, לא תוכלי לשנות את זה, אז תני לו הרגשה טובה. תגידי לו שיסע, יעשה חיים, יחזור, ואז תשקלו את הקשר שלכם מחדש. תצאי ענקית, ועם הרבה יותר כבוד עצמי. אבל זאת דעתי.

אם הבנתי נכון

אז את מערכות היחסים הרציניות שלך התחלת בגיל 13? נו, תהיי רצינית, בקצב הזה תהיי "סבתא" בגיל 30...

למעלה