מחפשת עיצה.

yochyb1

New member
מחפשת עיצה.

יש לי בגן ילדה חולה בלוקימיה.מקבלת טיפולים כימותרפיים הילדה מקסימה וגם ההורים. ההורים מסרו לי הנחיות לגבי התנהגות ושמירה על הילדה כמו הליכה לשרותים אכילה ושתיה מכלים מיוחדים וכו... אני שואלת האם משהיא התנסתה פעם עם בעיה דומה בגן.? או אל מי עלי לפנות ולקבל הנחיות יותר ברורות כי בודאי יש חסיון רפואי והרופא לא יסכים לדבר איתי עליה. אל מי עלי לפנות?

אני אענה לך מחר כי כרגע אני גמורה

מעייפות גם לי היתה ילדה עם גידול קטלני בראש אמרו שתחיה עד גיל 5 והיא עדיין בחיים ושתזכה לחיים ארוכים והיום היא בכיתה ב'.

חסיון רפואי ../images/Emo26.gif

אפשר לקבל מהורים ויתור, ואז לרופא מותר להסביר לך מה שאת צריכה. מידע כללי בטח אפשר למצוא ברשת. מה שאני יכולה להמליץ מניסיון [עם מחלות אחרות] זה: לדאוג שיהיו לך כמה שיותר מספרי טלפון לשעת הצורך, ולבדוק מי מההורים שגרים סמוך לגן יכול להחליף אותך בגן, כשאת מפנה פתאום את הילדה לבי"ח באמצע היום, מכל סיבה שלא תהיה.. [בתקווה שלא תצטרכי]

מאיגל

New member
לדעתי את צריכה ללכת עם ההורים

דברי עם ההורים ותאמרי שהיית רוצה לדעת ולקבל עוד מידע, אם אפשר שיקבעו עם הרופא ותלכי יחד איתם לשמוע, ותוכלי לשאול גם את הרופא. פשוט תהיי מעורבת יחד איתם. אני בטוחה שהם יסכימו.

דובדבן 1

New member
יש ארגונים שתומכים מייעצים ומסבירים

בגן שלי היה ילד חולה סרטן, מבית החולים באו להסביר לילדים על המחלה, על הטיפולים, הגיע מורה למוסיקה עם שירים, ועובדת סוציאלית עם הסברים מצויירים. הפעלתי את השרות הפסיכולוגי להרצאה להורים. עמותת תללים נתנה לי המון תמיכה ורעיונות, ליותר פרטים קראי במסר האישי. נ. ב. הילד שהיה חולה בתקופת הגן עכשיו בריא ובכתה ג'. והקהילה זוכרת לי בהערכה את ההשקעה והתמיכה במצב הקשה.

למעלה