מחפשת עיצה

The Bangles

New member
מחפשת עיצה

עיצה לקבלת החלטות מהירות...באמת קשה לי לקבל החלטה ..כי אני לא מרגישה בטוחה בעצמי ..אז רציתי סתם כאלה עצות שיעזרו לי להתמודד עם זה.

bridges

New member
עיצות לא תקבלי כאן...

...משום שאנחנו לא מאמינים שעיצות יכולות לעשות הבדל. אבל שאלות כן תקבלי ואני מקווה שהם יעזרו לך למצוא את התשובה לעצמך. אז ברוכה הבאה לפורום שלנו. נשמח לעזור לך. דבר ראשון, רק על מנת להבין, מה את מתכוונת החלטה מהירה? האם מדובר בהחלטה מיידית? אני מזמין אותך לתת לנו דוגמא להחלטה: כמה זמן היא לקחה לך וכמה זמן היית רוצה שזה ייקח לך להחליט את אותה החלטה? והנה שאלה נוספת: מה את חושבת שיקרה אם תקבלי החלטה לא נכונה? שוב פעם זה יעזור לך אם תחשבי על החלטה ספציפית שהייתה איטית עבורך. בהצלחה, רונן

The Bangles

New member
התכוונתי להחלטה מהירה

יש כמה דברים שקשה לי להחליט מהר ,דברים שהם אפילו פשוטים ..אבל תודה ,הבנתי שזה בא מחוסר ביטחון ...ואני צריכה לעבוד על זה .

שבוע טוב

שלום לך חביבה. חוסר ביטחון הוא נושא היתמחות שמאמנים מועטים עוסקים בו אבל הוא בהחלט תחום שעוזר למאומנים להיות יותר החלטיים כי המאומן מרגיש יותר בטוח ואז הוא סומך על עצמו יותר ועל החלטותיו בקלות יתר ולא מהסס מדיי. שיפור יורגש ללא ספק אך לא במתן עיצות אלא במתן הכוונה מלאה. בהצלחה

אני כן אתן עיצה

שימי לב למה שאת כתבת בעצמך, כי את יודעת את הסיבה: את מציינת שקשה לך להחליט כי את לא מרגישה בטוחה בעצמך- העצה שלי תמצאי דרך לחזק את הבטחון העצמי שלך.

למעלה