מחפשת עידוד

mornor

New member
מחפשת עידוד

זהו אחד מהימים האלה שאני על סף שבירה - אני עייפה, שורף לי בשד (גם הפיטמה וגם קצת גודש), כואב לי כל הגוף והצלחתי לשאוב בעבודה רק 100CC וזה אומר שבטח לא אצליח לשאוב לקטנה מספיק חלב למחר והיא תאכל תחליף. צריכה עידוד דחוף!!! מור

גילי51

New member
../images/Emo24.gifעידוד.....ועוד עידוד...

בטוח היו ימים שכאלה לכולנו,אבל יש תמיד ימים יותר טובים. תחושת שריפה בשד ובפטמה -אולי סימנים לפטריה או לדלקת,טפלי בעצמך.100C בהחלט כמות מכובדת מאוד לימים "רעים",אולי את "מבשלת" משהו? המשיכי להניק כשאת איתה ולשאוב כשאת בלעדיה. מקווה שתרגישי טוב בהקדם ! אמא של טל

mornor

New member
תודה תודה תודה

נראה לי שאני פשוט נורא עיייפה. בקשר לשד - אני אראה אם זה לא עובר אלך לרופא. ושוב תודה על העידוד... מור

תומרותם

New member
מור יקירתי

אין לך מה לדאוג, יום אחד "חלש" לא מעיד על הבאות. המשיכי כמו שאת שואבת ומניקה, אני בטוחה שהכל יסתדר בצד הטוב ביותר. בכל מקרה, גם אם היא תקבל מחר תחליף לארוחה אחת לא קרה שום דבר... תמשיכי לדאוג לעצמך - לישון טוב, לאכול כמו שצריך ולשתות לשתות לשתות המון. אור תחכה לך גם אם תאכל תחליף, כי אין תחליף לאמא !!

sagitlaleche

New member
עידוד ../images/Emo20.gif

כמו שאמרו קודמותיי - יכול להיות שמדובר בפטריה. כדאי לאבחן אצל הרופא ולטפל. זה שורף מאוד ומקשה על ההנקה! נוחי, שתי הרבה ותמשיכי כאילו כלום לא קרה!

mornor

New member
פטריה

תודה שגית ותומרתם, לאן ללכת בכדי לאבחן פטריה, לרופא משפחה או רופא נשים? שוב תודה מור

sagitlaleche

New member
פטריה ../images/Emo20.gif

רופא משפחה יוכל לאבחן פטריה גם אצל התינוק וגם אצל האם. רופא שהתמחה ברפואת משפחה עבר כמה התמחויות (גניקולוגיה, פנימית, ילדים וכו') ומתאים יותר לדברים כאלו.

mornor

New member
תודה, אבל

תודה שגית, אבל נראה לי שזה סתם שיפשוף של הפיטמה, דווקא כשהיא יונקת זה בכלל לא מפריע. וחוץ מזה, היום זה יותר טוב, אני שמה הרבה משחת רפאל. ואתמול הלכתי לישון מאוד מוקדם אז היום אני מלאת מרץ... תודה. מור

למעלה