מחפשת עזרה

לימור57

New member
מחפשת עזרה

אני סובלת מאנדומטריוזיס יש לי כאבים בזמן מחזור ובסוף מחזור לאחרונה הכאבים הפכו לבלתי נסבלים ליפני חודשים במחזור היה לי כאב מוזר כאב חזק מאוד למשך שעה כאב שגרם לי להקיא. לאחר מכן חודשים לא קיבלתי מחזור ואז התחיל לי משהו שנראה כמו מחזור ובלי שום התראה של כאב חטפתי כאב חזק בבת אחת כאב כול כך חזק והקאות בלי סוף עד שנאלצו בבית לקרוא לאמבולנס ולפנות אותי לבית חולים בבית חולים אמרו לי שיש לי את האנדומטריוזיס אבל לא אמרו לי למה זה תקף אותי ככה הפעם אני נורא מבוהלת ומפחדת לצאת מהבית שמה שוב יהיה לי התקף כזה ואני מפחדת שהפעם אני יהיה ברחוב או בנהיגה עם מישהי היה לה משהו דומה כתבו לי

שלום לך

כל התאור שלך מאוד מוכר.לגבי התקפיים פתאומיים באמצע הרחוב או בנסיעה כן זה קרה לי - ואחרי שהכאב היה נרגע הייתי מוצאת את עצמי מקופלת מאחורי איזה בניין (כנראה הייתי גוררת את עצמי לשם מתוך אי נעימות להתקפל באמצע הרחוב) או לצד הדרך מקיאה חצי נשמה. דבר ראשון שעלייך לעשות זה לגשת למרפאה בתה"ש מרפאת אנדו' לקבל ייעוץ וטיפול נכון. טלפון לזימון תורים: 5302024-03, 5302787-03 תרגישי טוב

ועוד לגבי כאבים

יש כמובן משככים אבל במקרים של התקפים כאלה חוץ מזריקת וולטרן שום דבר לא עזר לי......

ניקה25

New member
היי

לצערי , ברוכה הבאה למועדון. לפני כמה ימים קיבלתי התקף ככה סתם באמצע העבודה, הייתי במטבחון ומשם כבר לא יכולתי לזוז. בקיצור שמח.

למעלה