מחפשת עזרה מקצועית

weinerno

New member
מחפשת עזרה מקצועית

שלום לך, לפני כשבוע, במסגרת היותי סטודנטית לע"ס, התחלתי לטפל בנערה בת 18 הסובלת מבעיות רבות. במהלך שנותיה עברה הנערה טיפולים פסיכולוגים שונים ורבים אולם, מתוך הממצאים שהגיעו לידי, אף מטפל לא חיפש קשר בין דברים שונים. כעט אני מחפשת... מדובר בנערה אשר מגיל 8 החלה לשוטט ברחובות ומגיל 12 היא פעילה מינית בצורה לא מבוקרת ואף יוזמת קיומן של אורגיות. בנוסף, בגיל שבועיים הוסר גידול ממוחה אשר, לדעתי, יתכן ופגע באיזור מסויים וגרם לחוסר עכבות. בנוסף, בגיל 16 הנערה עברה התקף אפילפסי ומאז עברה 2 נוספים. הנערה מגיעה ממשפחה עמידה ונראה כי הקשרים בה טובים. הנערה חכמה מאד, כל אבחון שעברה היה מעל הממוצע אולם, היא סובלת מבעיות קשב וריכוז אשר בעקבותן קיבלה במהלך חייה ריטלין. כיום אינה מטופלת בריטלין בשל האפילפסיה והטיפול בה. אני מחפשת האם קשר בין אפילפסיה לחוסר עכבות, קשר שעשוי להגיע מכיוון מבנה המוח. אשמח לדעת אם יש בידך מידע או קישור למידע שיכול לעזור לי תודה מראש נועה

aerox

New member
יש קשר

אני חולה באפילפסיה ואני עם בעית קשב וריכוז וכפי שנאמר לי יש קשר מוחי בין השניים ,אני לא יודע כיצד להסביר לך בשפה המקצועית איך ולמה אבל יש המון קשר בזה אני מקווה שאחרים יוכלו להסביר לך בשפה המקצועית.

DesertVoise

New member
מהידוע לי

שני מקרים שבזמן ההתקף ( שלא היה נפילה) היה מצב של פעילות יתר . שלאחר ההתקף לא זכרו את הנעשה. בשניהם הנעשה הוא שינוי התנהגותי קיצוני להתנהגות הרגילה. אחד מהם הוא סיפורה של התורמת למרכז לחינוך לאפילפסיה בב"ש.

לסטודנטית לעו"ס

יתכן והיא סובלת מאפילפסייה פסיכומוטורית, בסוג זה יש פגיעה באזור במוח האחראי לרגש. אני סובלת מהמחלה הזו ולשמחתי הרבה פסיכאטר איבחן שמדובר בהפרעה ניורולוגית ולא פסיכאטרית.

למעלה