מחפשת עזרה בחיים

זורחת1

New member
מחפשת עזרה בחיים

ופתאום היום היתה לנו מפגש מבריאות הנפש עם אנשים שהינו בקבוצה תמיכה. וגילתי בנהם הרבה אנשים שהישתנו והיסתדרו .ועשו הרבה שינועים בחיים. ולאומתי הבנתי שאני לא איתם כי סביב החיים שלי זה ככה בוקר לילה ערב סביב המישפחה מה לעשות בבוקר. סביב אוכל סביב ניקיון כבוסות וזהו בלבד. עכשיו מצד אחד אני מרגישה שאני פתאום לא מתפקדת כמו בן אדם רגיל. שאני לא חושבת לא מפעילה את עצמי לבד רק בשביל בית אוכל וזהו אלה החיים. ויתכן אני אומרת לעצמי מה קרא לי אני מרגישה כאילו תחושה שהיפסקתי לגדול מה קורא לי וזה עצוב לי מצד אחד שמחתי להיפגש לעשות עבודת יצירה ציורים סתם. או צביעה בציבעי גועש .מין התפרקות כזאת .אז למה אני חושבת ככה באתי אם הרגשה לו טובה ועוד יותר גרוע ריקנות איזה חיים .בי מישפחה בעל מה זה מה שכל הזמן אני מיסתובבת. בא לי לצאת מכל העבודות האלה בית כביסות כי אני מתעיפת ומהר מחפשת צהריים לישון . אני לא יודעת מה עובר עליי או מה קרא לי. מישהו יכול להגיד לי משהו ישכול לעשות משהו . פשוט כניראה בעלי הוריד לי את הביטחון בלשם כסף לפגישות ושיחות בגלל שהוא כניראה חושב שכלום לא יעזור לי מזה מה קורא לי אני קוראת לעזרה ??????????

harduf9

New member
כל הכבוד עשית צעד לחיים

שגרה ושעמום הם חלק משגרת חיינו בתקופות שונות. אבל מדבריך נשמע שאת זקוקה לשינוי. אולי חופשה רק את ובעלך. אולי זמן ביום שמוגדר לך שינ\היה רק שלך. בלי כביסות וכו'. אולי לעשות פעם ב: שבוע, שבועיים, חודש. עיסוי מפנק רק בשבילך. בכל אופן ממליץ לך להפגש עם מטפל וביחד להעלות את כל מהשדורש לצאת החוצה ולשנות לטובה את חייך. בהצלחה בריאות שלמה גיא הרדוף

זורחת1

New member
את תתפלאי לשמוע כמה טילתי עם בעלי

חג סראש השנה הינו בקיבוץ ארוחת חג. בחופש הגדול הינו שבוע בקלאב הוטל עם הבנות . בעלי מנסה להוציא אותי בלית קפה פעם בכמה זמן כל זה ועדיין אני מרגישה חרה והיום אמרתי לסומכת שלי שהיתי רוצה שלא נחשוב על השעה וניתקצן ונלך איתה הליכה רגלית בפארק . נסדר . כשאמרתי לבעלי נימאס לי לבשל כל יום .כביסות ניקיון .לקפל לסדר דיי נימאס לי אז מה בעלי אומר לי . ככה זה את אימא ויש לך מחובות את לא היחידה שעושה את זה כי הוא רואה מהעבודה שלו כל הנשים עובדות מסימות שעה 16 חוזרות הביתה למישפחה אוכל וילדים . ואני מרגישה שהול עליי בא וקשה לי עד כדי כך. במיוחד שהמישפחה היתרגלה אוכל מוכן של השנים . לא מכירים מזה אוכל קניה לא שניצלים ולא פשטידות . דרך אגב תגידו כל יום צריך לבשל בשרי או עוף מה נימאס האם אתם מבשלים כל יום בשרי למישפחה רוצה לשמוע תגובות בבקשה

harduf9

New member
אני בטוח לא תתפלאי אלא מקסימום תתפלא

בכל אופן חופשות משפחתיות הן לאו דווקא חופשות עבור ההורים. תחביבים כמו שמיכל הציע או טיפול רק לעצמך. שעה של שקט בלי לחשוב על שום דבר חוץ מכמה נעים לך. קריאה היא תחביב מצוין זה מעניין ומשלב טיולים בדמיון. בריאות שלמה גיא הרדוף

זורחת1

New member
איפו אני יכולה לקרוא בספר בדימיון

פעם אמרו לי תחשבי שאת בים שטה בים. או איפו שיש נוף ירוק מקסים. זה מה שתמיד דימינתי מה עוד אפשר לדמיין שיהיה כיף מישהו יודע . את צודקת לבד להד צריכה טרפיה או מסרג' היתי מתה .בעלי קנאי פעם סיפרתי לו שהרגשתי כיף ונעים לי מבחור חבל סיפרתי לו .מה עשה לי עד שקיבלתי חינם מבריאות מהמתנס חינם של שיאצו וכולם הימשיכו ואני רבתי עם בעלי נודניק ואני כל דבר מספרת לו .והיפסדתי כי זה באמת מרגיע את לא תאמיני פעם בקופת חולים ניסו לעשות לי ןלא הצליחו אמרו שיש לי הרבה מתח ואני לא רפויה בכלל לכן אמרו לי חבל לנו שסתם תשלמי כסף וזה צמה שהיה ותתפלאי עד עכשיו אפילו לא הלכתי לקבל החזר של הכסף שני פגישות משהו כזה .וזה היה בריאות משלימה .

harduf9

New member
אולי בכל זאת כדאי לקרוא

ראשית: אני גבר. שנית: המלצתי על קריאה ולא דמיון. שלישית: אפשר ללכת גם למטפלת או לעשות טיפול זוגי - יחד עם בעלך. בריאות שלמה גיא הרדוף

נשמע שאת זקוקה

לתחביבים, דברים שאת אוהבת לעשות, פיתוח כישרון מיוחד שיש בך, יצירתיות, משהו שרק את יכולה לדעת מהו. זה יכול להיות ריקוד, או אומנות כלשהי, או קריאת ספרים, משהו שאין בו מחוייבות לאף אחד, פרט לעצמך. האם את יכולה למצוא דבר כזה? אגב בישולים: אולי כדאי לנסות לבשל ביום אחד לכמה ימים?

זורחת1

New member
כן אני חיבת להזיז את עצמי

אני לא אוהבת ללכת לבד אם אני הולכת הליכה לבד זה רק אחרי הרבה כעס ותיסכול שלא יכולה יותר הולכת ברגל בפארק ואחרי זה כן מרגישה כיף . בקבוק מים ויוצאת לדרך . כן אבל עד שאני יוצאת מהבית הנשמה יוצאת לי רק היום טיפלתי בשיער שלי אחרי שהבת שלי היסתפרה וגם אני היסתפרתי סוף סוף . הלכתי אם בת 13 וטוב שעשיתי את זה .

למעלה