מחפשת עוגת גזר קלה

מחפשת עוגת גזר קלה

לא מסובכת מידי וטעימה... אנא אל תשלחו אותי לדף המתכונים כי הייתי שם ומה שממומלץ מסובך (כלומר עם כל מיני מצרכים שאי לי מושג איפה להשיג אותם כאן...) אנא... עוגת גזר... תודה!!!

עוגת גזר של OISDVIB - מעולה

נמצא בארוחות מפגשים (מפגש אצל רוני ר.) עוגת גזר oisdvib עוגת גזר 2 כוסות קמח 1 אבקת אפיה 2 כפיות קינמון 1 כוס שמן 1.5 כוס סוכר 3 ביצים 300 גר' גזר מרוסק על הכי גס אבקת סוכר לחמם תנור ל-180 מעלות. לשמן תבנית 30X20 מנפים את הקמח, אבקת האפיה, הקינמון וחצי כפית מלח. בקערה מקציפים את השמן, הסוכר והביצים. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים ובוחשים בעזרת כף עץ. מוסיפים לתערובת את הגזר. יוצקים לתבנים. אופים עד שקיסם יוצא יבש.(כמו כל עוגה) אני ערבבתי הכל ידנית, והוספתי חופן צימוקים בהירים. לבריאות אורנה

עוגת גזר טעימה בקלי קלות

מצרכים: 11/2 כוסות קמח 1 כוס סוכר קורט מלח 3/4 כוס שמן 2 כפיות תמצית וניל 1/2 כפית אבקת אפיה 2 כפיות קינמון 3 ביצים 1 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק 1 כוס גזר מגורר דק מערבלים יחד את כל החומרים פרט לאגוזים לשתי דקות. מוסיפים את האגוזים בערבוב ידני. אופים בחום בינוני 40 עד 50 דקות. מקור המתכון: "עוגות ב-5 דקות" של רות יולס ודרך אגב, הספר מאד מומלץ. מתכונים מצוינים לאנשים עסוקים.

oisdvib

New member
בחוץ. אין מה לחשוש. וניגמרת עוד

עוד לפני שתירצי לאחסן אותה.

התגשמות

New member
עוגת גזר יצאה עכשיו מהתנור !

היא נראת מדהים! אבל ביקורות טעם רק בערב כי אני אישית לא אוכלת גזר העוגה מחכה לגוזל ולחצי

oisdvib

New member
אל תגידי לא אוכלת גזר............

קחי חתיכה קטנה ברגע שיתקרר ותנסי. מי שלא יודע שזה עם גזר לא ידע לעולם. אני לא זוכרת עם רשום במתכוןאז: כשהעוגה תתקרר תפזרי אבקת סוכר וגם בזהירות קינמון. יאמי

למעלה