מחפשת עבודה

ענת128

New member
מחפשת עבודה

הייי השתחררתי בספטמבר, הייתי חודש בתאילנד, עשיתי את הפסיכומטרי ועכשיו אני מחפשת עבודה.. יש למישהו הצעות?

ענת128

New member
תאמת שאין לי כיוון...

אין לי מושג מה אני רוצה לעשות... זאת הבעיה... וגם תאמת שאין לי ממש נסיון שווה ללכת ליחידה להכוונת חיילים משוחררים? הם מציעים עבודות רציניות אות את מה שאני אמצא לבד באינטרנט? אני גם לא יודעת אם מועדפת זה ממש מתאים לי... לא הייתי רוצה לעבוד בתחנת דלק או במפעל או משהו כזה...

ללכת ליחידה להכוונה זה לא מזיק

ואם תמצאי שם משהו אז סבבה לגמרי. אני בטוחה שיש משהו שאת אוהבת, אולי שופינג (ככה זה אצלנו הבחורות
) אז אולי תאהבי לעבוד בחנות בגדים, או שאולי את רוצה להכיר אנשים מארצות אחרות אז תנסי לעבוד בחברת תעופה (אל על מן הסתם). בטוח יש משהו שאת יותר רוצה ויותר מתחברת אליו...

בדיוק יש את הבאנר משמאל ../images/Emo13.gif

http://www.tapuz.co.il/ads/esc/ או שתכנסי לאתר של אל על..

EmGee

New member
חודש בתאילנד זה הטיול הגדול של חייך?

באמת כמו שאמרו מעלי, עדיף לך לציין איפה את גרה, איזה עבודה יש לך, כמה זמן את מתכננת לעבוד, איזה מגבלות יש לך אם יש וכמובן מה היכולות שלך.

ענת128

New member
זה לא הטיול הגדול - בהתחלה תכננתי לנסוע לעבוד

בארה"ב אבל אין בינתיים עם מי אז החלטתי לדחות קצת ולנסות לחפש עבודה... זה לא שאני מחפשת עבודה לכל החיים או משהו (בסה"כ עבודה זמנית..) דרך אגב - אני בת 21 מירושלים.. באשר ליכולות אין כ"כ כי אף פעם לא עבדתי בשום דבר... סיימתי תיכון - ישר התגייסתי - השתחררתי-טסתי-עשיתי פסיכומטרי ועכשיו אני פה..

EmGee

New member
יש להרבה מקצועות שעושים בצבא

מקבילים באזרחות. נגיד אם היית חובשת בצבא אז את יכולה להיות חובשת במשחקי כדורגל או משהו כזה. לרוב עדיף למצוא עבודה במשהו שאת יותר טובה בו מכלל האוכלוסיה. באופן כללי, בירושלים לא חסרים בתי מלון שאפשר לעבוד בהם, גם סתם לעבוד באיזה חנות או קולנוע יכול למלא לך כמה חודשים. בקשר לחברות תעופה שהציעו לך מלמעלה, לרוב זה דורש התחייבות.

ענת128

New member
תאמת שאני כבר בערך חודש לא עושה כלום והייתי

בחברות כוח אדם והציעו לי כל מיני דברים אבל לא דברים שאני רוצה... אז אני מתלבטת.. ברור שאני יכולה לעבוד באיזו חנות בקניון אבל קודם רציתי לבדוק אם יש משהו יותר טוב.. ולפי מה שאני רואה אין : (

EmGee

New member
עבודות כמו בתי מלון וכאלה

זה ללא התחייבות, כלומר את יכולה לעבוד בזה תוך כדי ולהתפטר בשניה שתמצאי עבודה חדשה. אני לא יודע איך בדיוק המצב בקניונים בירושלים, אבל בקניונים במרכז על כל חנות שניה מודבק נייר וכתוב עליו "דרוש עובד" או משהו בסגנון. חברות כ"א לרוב לא מתעסקות עם כאלה דברים, ולדעתי עדיף לברוח מכאלה חברות.

ענת128

New member
ברור !! לא התכוונתי שבחברות כוח אדם הציעו לי

לעבוד בקניון.. שם הציעו לי בעיקר כל מיני עבודות מזכירות, גם בבית מלון או מכירות... גם בקניון בירושלים משיגים עבודה לבד... בהרבה חנויות מחפשים עובדים העניין הוא שאני פשוט לא יודעת מה אני רוצה וזו הבעיה. עבודה מועדפת לדוגמא לא ממש מתאימה לי כי לא הייתי רוצה לעבוד במפעל או בתור חדרנית במלון או בתחנת דלק.... אז אני בינתיים בהתלבטויות

M u s i c B o x

New member
אם את רוצה עוד עבודה בנתב"ג

תדברי איתי במסרים אני עובד שם ומחפשים שם עובדים

ענת128

New member
אני רוצה !! תאמת שכבר קיבלתי בדואר לפני איזה

חודש וחצי להגיע לראיון ופספסתי את זה כי הייתי כ"כ עסוקה בפסיכומטרי ועכשיו אני מתחרטת... אם תוכל לעזור לי... להגיד עם מי לדבר או לתת איזה טלפון....

המלצה קטנה

מהזמן שאני בשוק מחפשי עבודה הבנתי כמה דברים, אבל הדבר הכי חשוב הוא- להתרחק מחברות כ"א!

ענת128

New member
למה? מה הבעיה בחברות כ"א? חוץ מזה שאין להם

לדעתי כ"כ הרבה מבחר של עבודות...

אם כבר אז חברת השמה

אני לא זוכרת את ההסבר המדויק, אבל זה בערך ככה- חברת כ"א לוקחת סכום מסוים מהכסף שלך במשך כל חודש ואני לא זוכרת למה בדיוק אבל לא ממש אכפת להם מהמשכורת שלך. חברת השמה לעומת זאת- מקבלים סכום זהה למשכורת שלך על השירותים שהם נתנו לחברה ולכן יש להם גם אינטרס שתרוויחי את הסכום הגבוה ביותר.

למעלה