מחפשת עבודה מאזור ת"א

rikpin

New member
מחפשת עבודה מאזור ת"א

שלום לכולם, שמי ריקי, מזכירה הרבה שנים בת 38 מכירה היטב את האופיס, מחפשת עבודה בתל אביב, אשמח מאוד לעזרה כי אני כבר זמן ממושך לא עובדת, ויש לי חרדה כלכלית. גרה לבד בשכירות ללא עזרה כלשהיא. כל טוב וחג שמח לכולם

amazone

New member
ואיך את חושבת שאפשר לעזור?

מי שיכול לפתוח עיתון סופ"ש ולהיכנס לALL JOBS זו את בלבד ולא אף אחד אחר. גם לשלוח קורות חיים בפקס ובמייל - את בלבד. תנסי לשנות כיוון ולהגדיל ראש - להציע את עצמך לא רק לתפקידי מזכירות אלא למכירות בחנויות ובטלפון מוקדי שרות וכדומה

rikpin

New member
תגובה

חמודה שלי את שלחת לי צרור הצעות והטפות מוסר ממש סידרת חינוך שלמעשה זה היה מיותר מה שכתבת ולמעשה כל מה שכתבת אני יודעת וגם עושה זאת, כך שאיני צריכה לקבל על הראש כפי שהגבת למעשה כתבתי לאתר מזכירות בין השאר לפתוח עוד אופציה עם אחת המזכירות שמעה שאולי צריכים בסביבתה מזכירה נוספת. זהו זה חמודה שיהיה לך חג שמח ולהבא תהיי קצת יותר עדינה ומחושבת לפני שאת מגיבה בצורה כזו מעליבה.

amazone

New member
מעניין

א. ברור לך שאני לא חמודה ולא שלך ב. שום דבר ממה שכתבת כאן לא הופיע במודעה הראשוני שלך. למעשה, המודעה הראשונית שלך הייתה מאוד דכאונית ודי חסרת אונים, להבדיל מההודעה הנוכחית שלך - מאוד מתגוננת ותוקפנית ג. את פה כדי שילטפו אותך? תכתבי זקוקה לליטוף. להבא יהיה יותר קל אם תפני למדור אימוץ בעלי חיים אולי שם יגיבו בהתאם

rikpin

New member
המשך תגובה

לא נותר לי אלא רק לרחם עליך ועל תסכולייך, אני ממליצה לך לטפל בבעיה הנפשית שלך, שאת מפריעה פה באתר הזה במקום לעזור ואת סתם מיותרת פה ומבלבלת לכולם את המוח עם הבוטות שלך והביקורות המיותרות שלך. כנראה שאת גם דיי משועממת ובודדה מאוד.

Just Maya1

New member
לא נראה לכם שהגזמתן?

תרגעו מה קרה? שנה חדשה... התחלות חדשות :) ריקי ואמזונה, הכל צריך להיות באנרגיות טובות וסליחה על ההתערבות בריב הקולני והלא הכרחי הזה. שנה טובה בננות

rikpin

New member
בסך הכל אני מחפשת מישרה

תודה על תגובתך, אך בסך הכל שאלתי פה באתר לגבי מישרה כמזכירה, וכמובן שאני מחפשת במישורים אחרים באינטרט ובעיתונות. אך ברגע שמישהי מהאתר כותבת דברים לא נעימים כמו, במה את רוצה שנעזור לך? הגדילי ראש, ועוד ועוד משפטים מעליבים והטפות מוסר כאילו שהיא מכירה אותי אישית, סה"כ מנסה לחפש בכל הערוצים עבודה ולא דרך אתר זה כפי שהיא חשבה. כל טוב לך וחג שמח, מקווה שתביני אותי לאחר שהבהרתי לך מה קרה ריקי

amazone

New member
את נעלבת מזה שרוצים לעזור לך?

א. שפרי את כישורייך בהבעה בכתב ב. שפרי את יכולותייך בהבנת הנקרא ג. מציעה לך להחליף קריירה - אם קיבלת ציון שיפור בשני הסעיפים הקודמים, כנראה שמזכירות אינו התחום שלך. אלא אם כן את צריכה להקליד נטו.

למעלה