מחפשת עבודה כמזכירה

76רותם

New member
מחפשת עבודה כמזכירה

שלום לכולם אני מחפשת עבודה כמזכירה/ פקידה אני מאד אחראית וחרוצה ובעלת מוסר עבודה מאד גבוה. אז אם תשמעו...אשמח להצעות תודה!

Giggle Loop

New member
כמה פרטים חסרים ..

1. באיזה איזור בארץ ? 2. ניסיון ? 3. מלאה / חלקית ?

76רותם

New member
תשובה

אני מחפשת עבודה באזור השרון, תל אביב. יש לי נסיון בעבודה על וורד, תיוקים, מענה טלפוני. נסיון של שנתיים בעבודתי כעת, ונסיון מהצבא(אני בת 26), אבל אני עובדת במשמרות סביב השעון, ואני ממש ממש רוצה למצוא עבודה עם שעות קבועות, ועם משכורת נורמלית. אני מחפשת עבודה במשרה מלאה, אבל אם יש לך או למישהו פה עבודה במשרה חלקית להציע לי, אז גם טוב. תודה רבה.

yoyo10

New member
אני יודעת שהשולצים מפורום

נשואים טריים מחפשת משהיא שתחליף אותה בזמן חופשת הלידה

השולצים

New member
יויו את אחלה ../images/Emo45.gif

אבל כנראה שכבר מצאתי מישהי לתפקיד, אני ממתינה לתשובה סופית. בכל מקרה במידה וזה לא יסתדר אני בהחלט אעשה שימוש גם בפורום הזה לפרסם את הצעת העבודה. ולרותם - שיהיה המון בהצלחה

שרית 29

New member
אם אתן בעזרה היום...

אני עובדת עם בוס מגעיל שהוא פשוט מכתיב לי את האותיות של שמות התיקים אז בסוף נמאס לי מזה ופשוט אמרתי לו שסיימתי כיתה א' ואת ה- א' ב' אני יודעת מצויין אבל זה לא עזר פשוט מאז הוא רושם לי את שמות התיקים שהוא צריך... האם אני לא הסברתי את עצמי או שהוא פשוט לא הבין... לא נורא בכל אופן אני מחפשת עבודה באילת (כן אני יודעת ממש גרוע כאן) אבל בכל זאת אם מישהו מישהי כל דבר אשמח מאוד

למעלה