מחפשת עבודה דחוף!!!!!!!!!!

koko026

New member
מחפשת עבודה דחוף!!!!!!!!!!

שלום רב אני מתכנתת בעלת נסיון רב בבניית תוכנות כולל ממשקי GUI, דוחות, תמיכה , טיפול במסדי נתונים - נסיון 6 שנים בתחום. אני מחפשת עבודה בתחום - מוכנה לעבוד גם כפרילאנסרית. * נסיון בעבודה עם ב-JAVASCRIPT, DELPHI,access, SQL. * ניסיון בבניית אתרים. ניתן ליצור איתי קשר [email protected]

koko026

New member
האם כדאי לי לעשות קורס??

בתכנות בשפה אחרת,אני בעלת נסיון בדלפי ומעוניינת ללמוד גם פיתוח בתחום האינטרנט האם כדאי לי להשקיע בקורס או שללא ניסיון אין לי סיכויי??

TheReverend

New member
כן ולא

כן, כדאי להתפתח וללמוד שפות נוספות. לא, אין צורך בקורס בשביל זה הכל אפשר ללמוד לבד והקורסים ברוב המקרים לא נותנים יותר מידי(אני יודע אני לימדתי המון קורסים כאלו ומי שלא משקיע לבד לא מוציא כלום מהקורסים האלו, ואם כבר את משקיעה לבד תוכלי להסתדר גם בלי הקורס) יש המון אתרים והמון קהילות וירטואליות שיכולים לעזור לך בלימודייך. ובקשר לנסיון, זה מעיין מלכוד 22, בלי נסיון אין עבודה ובלי עבודה אין נסיון, הפתרון למלכוד הזה הוא בפרוייקטים עצמאיים או בפרוייקטי קוד פתוח. אה, כן, ובבקשה לשרשר שאלות.

גרינלנד

New member
ציינת קוד פתוח..איך זה עובד?

ציינת השתתפות בפרוייקט קוד פתוח..איך זה עובד? האם אתה מקבל מטלה תיכנותית אמיתית ? ואם כן...האם קיים פרוייקט שכזה בעברית..כלומר כזה שמנוהל ע"י ישראלים? או שזה רק באנגלית... וצר לי אם השאלה נשמעת ילדותית משהו .. אני משווע לניסיון.. את לומד שפה ובמעולם לא ראיתי תוכנית תעשייתית אמיתית ... ):

גרינלנד

New member
מקווה עבורך רק לטוב !../images/Emo24.gif

מקווה עבורך שתמצאי כבר.. כי אני נמצא בתחילת הדרך וכבר מביע חששות...

למעלה