מחפשת ספר

מחפשת ספר

שלום לכולם.
אני גרה בארה"ב, אבל מסיימת את התואר באוניברסיטה הפתוחה. אני כותבת עבודה סמינריונית בנושא חינוך מלכים בימי הביניים, ומחפשת 2 ספרים בנרות.
בדקתי כבר ברשת (באמזון הוא עולה כמעט 1000 דולר), ובחנויות יד 2 בעירי, ואני מקווה שאולי יהיה לכם רעיון אך להשיג אותו, או אם יש למשהו העתק....
שמות הספרים:

Albrecht Classen, Childhood in the Middle Ages and the Renaissance: The Results of a Paradigm Shift in the History of Mentality, 2005

N. Orme, From Childhood To Chivalry: The Education Of The English Kings And Aristocracy, 1066 1530

המון תודה מראש על כל עזרה או עצה

boneguy

New member
אולי קצת פחות (הראשון)

הראשון

http://www.amazon.com/Childhood-Mid...d=1373083371&sr=8-4&keywords=Albrecht+Classen

את השני גיליתי שיש בספריה בקמפוס שלנו בדאון טאון - מה שאומר שאני מניח שאפשר למצוא גם בסיפריה שלכם (אם אני זוכר נכון את גרה בעיר מרכזית בחוף המערבי, או שלא). מכיוון שהוא "רק" 250 עמודים הייתי שוקל ללכת לסרוק אותו, או לצלם את הקטעים הרלוונטים.

לא, אני לא גרה ליד המרכז האוניברסיטאי

האמת היא שאני גרה די רחוק ממנו, אבל אני אבדוק בספרייה הקרובה. תודה

Philip Jr

New member
בספרייה?

איפה את גרה? במקרה אני למשל בעיר עם מערכת ספריות משובחות במיוחד ויש לנו את הספרים האלו.. ממש לא הייתי קונה אותם, זו הוצאה מאד גדולה לעבודה סמינריונית..

האוניברסיטה הקרובה

נמצאת 40 דקות ממני בערך, אני אבדוק שם.
אבל האם יתנו לי לקחת ספר הבייתה? לשבת בספרייה זו ממש לא אופצייה עבורי כי אני בבית עם ילדים קטנים.

aynatk

New member
לא נראה לי שאוניברסיטאות

נותנות ספרים למי שלא סטודנט אבל אז תוכלי לחפש ישראלים חמודים שיעזרו:)
חדשות טובות שלדוקטורנטים לדוגמא אצלינו נותנים ספרים לתקופה של חצי שנה-זה מספיק זמן לכתוב כול עבודה סמינריונית.
ואם אין בסיפריה של אוניברסיטה שלנו אז מזמינים מאוניברסיטה אחרת שיש בה(שוב אין לי מושג אם זה נכון לכול האוניברסיטאות).

קיצור, תתידדי עם הסטודנטים ישראלים באזור שלך.

Philip Jr

New member
כנראה שלא יתנו

אז באמת האופציה העיקרית היא ״קומבינה״ עם סטודנט שלומד שם, בהנחה שיש להם את הספרים. הקטלוג של הספרייה ברשת דווקא לרוב כן נגיש לכולם, אז אולי אין צורך לנסוע עד לשם רק כדי לבדוק האם יש להם את הספרים.. לפחות תחסכי את הנסיעה. אם אין להם אפשר להזמין מספרייה אחרת, שוב באמצעות סטודנט אחר..

ABD2b

New member
אבל אולי אפשר להשתמש בספר בספריה ללא השאלה

באוניברסיטאות הציבוריות שיצא לי להכיר עד היום, מותר לאנשים מהקהילה להכנס לספריה, להשתמש (באופן מוגבל) במחשבים ואין שום מניעה שאדם לא ירפרף בספרים. הבעיה היא רק ההשאלה עצמה. לכן הייתי ממליצה ללכת לספריה, לקרוא את מה שאפשר בתוך הספריה, ולצלם, לסרוק, לצלם, להעתיק את היתר.

תבדקי האם הספריה הציבורית שלכם עושה

interlibrary loan. הטובות שבהן עושות את זה ואולי ישיגו לך את הספרים האלו.

תודה לכולם על העצות

וסליחה שאני חוזרת רק עכשיו, לא היה לי אינטרנט כמעט שבוע

למעלה