מחפשת ספר freehand 8

zipipeer

New member
מחפשת ספר freehand 8

אני לא בעלת מקצוע אבל מאוד סקרנית ואני צריכה עזרה כדי שאוכל לעשות משהו בתוכנת freehand 8 היה לי ספר לשבוע ימים אבל זה פחות מטיפה בים תודה

yanivfel

New member
זו תוכנה מקצועית. בטוחה שתתאים לך?

אין לי ספק שכדאי ללמוד תוכנה שכזו, אבל הבקשה שלך מעלה כמה שאלות: 1. למה דווקא גרסא 8, ולא 10? 2. האם יש לך מטרה בלימודה? עבודה? אתגר? ואם עבודה, אז איזה סוג של עבודה? 3. את צריכה ספר בעברית או אנגלית? 4. את מק או פיסי? בכל מקרה, שיהיה בהמון הצלחה!

liat ליאת

New member
יניב, יש לך את הפריהנד?

אני ממש לא מבינה מה הם עשו בגירסא 10. הגירסא הזו לא מזהה המון פונטים, משום מה (פונטים שרכשתי, לא חארטות שהורדתי מהאינטרנט או משום מקום אחר). דבר שני וגרוע לא פחות - הם שינו המון קיצורי דרך, ומי שעובר מגירסא 8 ל-10 מאבד את עצמו לגמרי!

flashdani21

New member
לדעתי

גירסא 10 ממש מעולה אני בכלל לא מבין מה יש לאנשים לחפש היום ב גירסא 8

liat ליאת

New member
רגע רגע ../images/Emo36.gif

לא נתקלת בבעית הפונטים הבלתי מזוהים בפריהנד 10? ולגבי קיצורי הדרך - לא ארך לך זמן למצוא כל דבר? (דבר שלא עושים באף תוכנה אחרת. אין שום צורך לשנות קיצורי דרך!) וחוץ מזה, משהו קצת מצחיק - לפני כמה שבועות באה להתראיין אצלי גרפיקאית שעובדת על... נכון! פריהנד 3!

flashdani21

New member
../images/Emo42.gifתראי

אין לי בעיות עם זיהוי של פונטים אבל זה יכול להיות בגלל שאין לי פונטים כמו שלך בקשר לקיצורי הדרך לקח לי בערך יומים להבין את התוכנה זה לא כל כך שונה מ 9 ברמה העקרונית אז נכון שהכניסו המון דברים חדשים ושינו קצת את המימשק אבל חוץ מיזה אין הרבה הבדל אני אישית עובד לפעמים על ה 9 ולפעמים על ה 10 ולא מרגיש בכלל בהבדל אבל זה אני...

liat ליאת

New member
אבל למה באלימות? ../images/Emo9.gif

היום או מחר מגיע אלי המחשב השני לגיבוי, ואז ה-xp האומלל הזה עף מפה. נמאס לי ממנו לעזאזל!!!

kochavit

New member
עד כמה שידוע לי את הקיצורים

ניתן לקבוע לפי גירסאות קודמות וגם לפי תוכנות אחרות כמו הקורל דרו למשל, את עושה את זה בחלון ה-preferenses

ayabu

New member
לגבי הספר

יש ספר של מקללנד האמריקאי, כמובן,.. ספר עב כרס, בו הוא מסביר כמעט כל פונקציה שקיימת בפריהנד. מאוד יסודי ומומלץ. אני הזמנתי את הספר מארה"ב, מפני שבארץ אין להשיגו. מקללנד מוציא סדרות של ספרי למידה של התוכנות הגרפיות. הספר נקרא: Freehand 8 bible לי יש גירסה 8, כנראה שעכשיו כבר תהיה גרסה מתקדמת יותר..

למעלה