היא מלווה אותו ,מוצצת לו ואם עומד לו הוא "מזיין" אותה תמורת ארון מ"איקאה" פששש באמת פראיירית ,שתשים מודעה בעיתון " סרוגייט נותנת שרותי מין תמורת 200 ש"ח " ככה גם היא עושה מצווה וגם מרוויחה כסף .אני לא שופט בעיני כל מי שמוכרת את נשמתה תמורת כסף היא זונהההההההההההה
כל אישה היא זונה! יש אישה שקונים בכסף ויש אישה שקונים בהבטחות. כלכלית - למרבה הפליאה, עדיף לאישה לבחור בהבטחות, כי כשדברים מסתיימים זה ששילם בכסף הולך לדרכו, ומי ששילם בהבטחות, רק מתחיל לשלם.....
וכשאין כבוד, זול יותר לקנות בגדי שרלילה. אבל חייבים לעשות את ההפרדה בין שרלילות צעירות, שכל מה שמעניין אותן בשלב זה של החיים זו רמת חיים גבוהה, לבין מערכת זוגית שמגיעה בשלב מאוחר יותר. אי-אפשר להכליל.
נשים צעירותשחיות בחסות מיליונר כבד שמעלים עין מהעובדה שיש גבר צעיר שממלא את מקומו בנושאים שונים. יש אפילו מדריכים לנשים צעירות איך לצוד גבר כזה ואיך להבטיח שהצוואה תירשם על שמן. אז אנחנו כמה שנים מאחור - זה הכל.
בעצם של בחירה - אהבה או כסף (בהנחה שלא ניתן לשלב בין שניהם) כלומר האם עדיף לחיות עם בן/בת זוג רק בשביל הכסף או שמא עדיף לבחור באהבה יש כאלה ויש כאלה כל אחד שיעשה מה שטוב לו אני לא שופט אף אחד (מקסימום מביע את דעתי)
אני ברשותך אתייחס וארחיב קצת את הפוסט ? א- כמו בכל עיסקה - כל עוד יש קונה ויש מוכר ומסכימים על המחיר - אז יש עיסקה .... זה שבשבילו היא עוד קישוט לאוסף - זכותו זה שבשבילה הוא ספונסר ואין רגש - זכותה כל עוד הם שניהם מודעים, בגירים ומוכנים - שיהיה להם בהצלחה לא מחזה נאה - עולות לי תמונות בראש של ההוא מפלייבוי (יו הפנר ?), קשיש זה בעדינות הייתי אומר ... עם 5 פרגיות תלויות עליו מכל כיוון אפשרי .... אני בטוח ששם זו אהבת אמת אבל - כנראה ששני הצדדים מפיקים את מה שהם רוצים/צריכים. ולהרחבה : שיניתי את דעתי - ולא אגנוב לך את הפוסט ... אפתח חדש
וזה לא משנה אם הספונסר או השוגר דדי הוא בן 70 או בחור בן 35. מי שלא מסוגלת להניע עצמה קדימה בזכות עצמה ובזכות מה שיש לה להציע- בהחלט תצטרך תגבורת וסיוע. לא יודעת אם זה ככ נורא
כמו שאתה מציג את זה- פשוט יש נשים שלא מסוגלות להסתדר בחיים בזכות עצמן- שזה עצוב בפני עצמו.