" מחפשת ספונסר....."

ye44

New member
" מחפשת ספונסר....."

לאחרונה אני נתקל בהמון בחורות צעירות רובן גרושות ,נתלות בכל מיני מועדונים על גברים שיכולים להיות הסבא שלהם ! לבושות כמו שרלילות פשוט פאטתי ! אולי כדאי שילכו עם חולצות עם כיתוב של " אני בחסות יעקוב ביטון " כמו בקבוצת כדורגל
השבוע מישהי סיפרה לי שהכירו לה מישהו בן 70 ! יצאה איתו פעם פעמיים ביקשה ממנו לקנות לה מיטה וארון הוא ישר חתך את הקשר והיא עוד שואלת " מה קרה מה כבר ביקשתי ? "
האם זה לגיטימי בשם העוני והקשיים הכלכליים שהמון נשים מחפשות " ספונסר " מוותרות על הנפש מוותרות על האושר תמורת " לייף סטייל " או " גוד טיים " ? והאם זה לא הופך אותה לנערת ליווי לייט ? נשים יקרות גם עם קשה לכן כלכלית אישה צריכה שיהיה לה פאסון קצת רמה קצת כבוד עצמי ,הסבלנות לעיתים משתלמת כי אם אין לכן סבלנות תזכרו ! שבסופו של יום תצטרכו לחבר לו את הקטטר או להחזיק לו את "הביצים" שלא יפלו
מתולתלת 30 גשי להתאפר נראה לי שאת שוב בדרך לראשי

יערית

New member
עיניין של ביקוש והיצע

למדתי (למרות שאני ערבייה בדיעותיי) שלגיטימי נכנס לתוקף רק עם שניים נותנים לו גושפאנקה. אז הכל לגיטימי בחיים האלו לא? באופן אישי, זו לא החשיבה שלי, אבל איזה אוליגארך רוסי יתאים לי פצצה בימים אלו
ולמה אתה הזכרת את מתולתלת 30?

מודה שגם לי התופעה הזו מוזרה בעיניים

אבל אולי זו אני שלא מבינה כלום ...ובאמת לא מעניין אותי כדבר ראשון ה "כסף" אלא תכונות כמו אמינות, טוב לב , נתינה, נדיבות (לא רק חומרית) ... אני לא אשקר ואני כן מודה שכסף זה נהדר וזה משפר את איכות החיים וכו וזה כן חשוב , אבל ... א. בשביל זה אני עובדת מאוד קשה ואף פעם אף אחד לא סיבסד אותי (גם לא ביימי נישואי) , ב.מה זה שווה שיש כסף אבל אין בן אדם שבאמת כיף לי להנות ממנו ואיתו ביחד . תופעה ללא ספק !

../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

אל דאגה אני מתעוררת כמו בסרטים עם איפור מלא
ולעניינינו התופעה הזו מגעילה ודוחה בעיניי

לא מבין מה הבעיה פה.

למה בחורה כזו נחשבת שרלילה ? אם זה משהו שהיא יכולה לחיות איתו.ועם הסביבה שלה,שיהיה לה ולשניהם לבריאות. אל תשכח שמהצד השני נמצא הגברבר שלך שייחשב לאשמאי זקן,אשר לקח תחת חסותו פרגית צעירה בדיוק כמו עוד איזה סמל סטטוס הצהרתי.משהו כמו המרצדס קופה מהמודל האחרון,או הברייטלינג הבוהק על היד. משהו להראות ולהשוויץ בו לחבר'ה. אני תומך באמרה באהבה ומלחמה הכל ייתכן. אם הסידור הזה מתאים לשני הצדדים,שניהם נשכרים ממנו,ומרוצים בסופו של יום, לא רואה שום פסול. כמובן שאם היה מדובר באחותי למשל,זה היה למורת רוחי,והייתי נאלץ לתלוש לזקן שלך אשך.....

ismeralda100

New member
אני לע"ז יצאתי לא מזמן לכמה מועדונים באיזור

פופולארי של ה DOWNTOWN ומחרדתי לראות נשים בנות 50+, שאומנם לבושות מדהים עם גוף סביר אך עדיין ניכר גילן, מרוחות ALL OVER על כל מיני ילדי-קולג' בגילאי העשרים. אני ממש ממש אל שופטת אף 1/אחת, לא יודעת למה אבל משהו בסיטואציה הזו שחזרה על עצמה היה לי מעט מוזר.

חייה ותן לחיות

כך עוד הדברים נעשים בהסכמת 2 הצדדים, מי אנחנו שנשפוט או אפילו נביע דעה? נניח מצב היפוטתי - הגבר בן 70, האשה בת 25 - 30 ושניהם לא עשירים או לחילופין לשניהם יש מספיק והותר למחיה ברמת חיים טובה. גם אז האשה היא שרלילה? כל אחד עושה מה שמתאים לו ואם מישהי נמצאת במצב כלכלי קשה ומוכנה בשביל זה ללכת עם גבר עשיר המבוגר ממנה, זו בחירה שלה בלבד. כל עוד לא היית במקום הזה (מודה שגם אני לא) - אין לך זכות לשפוט אותה ובטח לא לקרוא לה שרלילה.

נשימות עמוקות

דעות תמיד מותר להביע וטוב שכך
לגבי המצב ההיפותטי שהגבר בן 70 והאשה בת 25-30 ושניהם מסודרים בחיים אז שניהם כנראה צריכים טיפול פסיכולוגי טוב, כי כל אחד מהצדדים ממלא את החסכים שלו דרך בן/בת הזוג, כי איך שלא תסתכלי על זה הפרש של 40 שנה בין בני זוג זה לא מצב טבעי ונורמלי, אין להם כמעט נושאי שיחה משותפים, קשה למצוא נקודות השקה הגיוניים בקשר שכזה, מצד שני גדולים וחכמים ממני שאלו כבר מה זאת אהבה . . . .

מנפלאות הכתיבה במדיה וירטואלית...

התגובה נכתבה ללא כוונת כעס כלשהי וצר לי אם כך התפרשה. ןלענייננו - תסתכלי על אלי פפושדו שתמיד יוצא עם צעירות ממנו. חלק מהן, נגיד בלשון המעטה, הפרוטה לא חסרה בכיסן. כל עוד הן עושות את זה בצורה מודעת וללא כפייה - זכותן והן בטח לא שרלילות. ואם המצב הפוך - אשה מבוגרת וגבר צעיר, מה אז??? שרליל???

לא

המצב ההפוך זה קורס בהתבגרות א' + ב' - תיאוריה + טסט במחיר אחד יש עיר כזאת קוגר טאון
שרלילות הן לא (בכלל מה זאת המילה הזו?
) יחד עם זאת אני מסופקת עד כמה באמת יש שם אהבה.

יכול להיות שאין שם אהבה אבל...

מכירה גם זוג שהתחתן כאשר הוא עשיר מאוד והיא ממש לא. חיים בעושר וכלפי חוץ גם באושר... ועדייין - יבואו הספקנים ויאמרו שהיא התחתנה איתו בגלל הכסף שלו ולא בגלל שהיא אוהבת אותו. שרלילה? גם אני לא סובלת את המילה הזו
.

למעלה