מחפשת סנדלים...

מחפשת סנדלים...

מודה, לא חיפשתי יותר מדי, זמן זה מצרך נדיר אצלי, ועל אשמח לקבל המלצות ממוקדות למי שיש. אני זקוקה ללפחות שני זוגות, יומיומי ויומיומי פחות
. הכיוון הוא - עקב גבוה, אבל שיהיה נוח להליכה (ויש חיה כזאת, מניסיון), סולידי יחסית, פתוח מקדימה ומאחורה (ראיתי כמה דגמים מזעזעים עם אבזור שסוגר מאחורה... מאוד לא אהבתי) אבל... לא פתוח מדי, לא אוהבת את הסנדלים שכוללים סוליה וחוט דק וזהו. לגבי מחיר... ברור שהעדיפות לכמה שפחות יקר, אבל במידה הצורך מוכנה להשקיע, אני מאמינה בלקנות נעליים/סנדלים שמחזיקים לכמה עונות, וכך היה עם שלושת הזוגות האהובים שלי ששניים מהם הלכו לעולמם בשיבה טובה יחסית לסנדלים והשלישי שחוק למדי ונראה שגם סופו לא רחוק. ואם כבר... גם כפכפים זה משהו שאני מוכנה לבדוק, בתנאי שהם נוחים כמובן ו... עם עקב גבוה. היו לי פעם סנדלים וכפכים של יופי שמאוד אהבתי, אבל אני לא מוצאת את המותג הזה בשום מקום, אשמח למידע בנושא.

Bacio

New member
מה עם הסנדלים האלו?

מזארה: http://way2yellow.blogspot.com/2010/04/blog-post_19.html אני התלהבתי מאיך שהם נראים, וקניתי לעצמי גם זוג. יחסית לגובה הרב (והעקב הלא מאוד עבה), הן מאוד מאוד נוחות. אם את נוהגת ללכת על עקבים גבוהים, לא תהיה לך בעיה.

SimplyMe1

New member
הן באמת ממש יפות

אהבתי אותן עוד כשראיתי את הפוסט שספי פרסמה.. מתי קנית אותן?נשארה בזארה עוד סחורה שווה של נעליים? העקב עבורי גבוה מאוד,במיוחד שאני לא נמוכה ואיתו אני ארקיע שחקים
שלא לדבר שאני לא מורגלת עקבים כ"כ..

Bacio

New member
קניתי אותם בסוף אפריל-תחילת מאי

ואז הגעתי למסקנה שאני צריכה מידה יותר גדולה, ולקח לי כמה שבועות להחליף אותם. את תמיד יכולה לקפוץ ולראות אם יש, ואם לא, לבקש שיזמינו לך מידה (מקסימום, לא אהבת, אל תקחי).

SimplyMe1

New member
אלו יהיו לי גבוהים מדי אני חושבת

אני כמעט 1.7 ואלו נראות לי במבט חוזר בסביבות ה8 ס"מ לפחות..לא? הן נוחות לך?

SimplyMe1

New member
מוזר,ראיתי שכתבת שהן נוחות

ככה זה שמנסים לקרוא מהמחברת במקביל לקריאה בפורום

באמת נראות טוב, תודה רבה ../images/Emo20.gif

כמה עלו לך? אשמח לקבל המלצות נוספות, אני זקוקה ליותר מזוג אחד...

למעלה