מחפשת סוס/ה לאימוץ

rexysangels

New member
מחפשת סוס/ה לאימוץ

שלום, אני מחפשת סוס/ה לאימוץ. סוס שלבעליו אין זמן/רצון/אפשרות לרכב עליו ולא מעוניין להמשיך להחזיקו. סוס עדין, רגוע, חברותי שרוצה בית חם ואוהב. אנחנו משפחה עם שני ילדים שיתחילו לרכב ולכן רוצים סוס שאוהב ילדים. יש לי אורווה בבית. ארבעה תאים+מנז'+מרעה. בשאר התאים יתארחו סוסים בשיקום . לפרטים נוספים: שרון 054-5448338 או במייל [email protected]

dixie chick

New member
איפה בארץ את נמצאת?

מה הכוונה יתארחו? האם את מחפשת פנסיונים?

rexysangels

New member
באזור השרון

אני ממוקמת בכפר נטר (אזור השרון). יתארחו- התאים הנוספים ישמשו לסוסים פרטיים שיגיעו אלינו לטיפול /שיקום ברפואה סינית לתקופה מוגבלת.

rexysangels

New member
ו..למה לאמץ ולא לקנות?

אני מתעסקת עם אימוץ כלבים. יש לי מיזם התנדבותי לשידוך בין כלבים נטושים למאמצים. (המלאכים של רקסי)כמו כן אני מארגנת ימי אימוץ מרוכזים לעמותות מכל הארץ. מקבלת טלפונים יומיים מכאלה שרוצים לזרוק את הכלב כי...הילדים כבר לא מטפלים, הילד התגייס, ההורים התגרשו, הכלב כבר זקן...ואין סוף. אני מניחה שעולם הסוסים לא מאוד שונה. אולי קצת בגלל שמדובר בחיה גדולה ויקרה יחסית שלא נמצאת בכל בית. לעומת זאת אחזקתה יקרה יותר. אז החלטתי לבדוק את אופציית האימוץ. אני יודעת שיש כאלה שנמאס להם לרכב, ילדים שההורים קנו להם סוס ולא בא להם יותר, כאלה שאין להם כבר זמן או יכולת להחזיק סוס. אני לא צריכה אלופים ולא בני אלופים.לא צריכה תעודות ולא משנה לי הגזע או המין. אני רוצה חבר נוסף לילדים, שאפשר יהיה לרכב עליו במנז' ולצאת לטיולים נעימים בשטח. עוד בן משפחה (נוסף לארבעת הכלבים שלנו ).

rafells

New member
יוזמה מבורכת

הרבה פעמים בתי ספר לרכיבה מחפשים בית לסוס שלא יכול לעבוד יותר בגלל גיל או צליעה. אין היום בארץ פתרונות טובים לסוסים כאלו. אבל...וזה אבל גדול, בדרך כלל הסוסים האלו יכולים לשמש רק לעבודה קלה או טיולי הליכה(אחרת לא היו מוציאים אותם), האם יש לך נסיון בגידול סוסים? סוסים הם לא כלבים וקשה הרבה יותר (ויקר הרבה יותר) לגדל אותם. אפשר גם לפנות לצביה מהשרותים הוטרינריים, לפעמים הם מחפשים בית לסוסים מוחרמים אחרי שיקום. בכל אופן בהצלחה

dixie chick

New member
בדרך כלל סוס טוב וכשיר לא נמסר

תמיד יהיה עליו איזה CATCH. איזה פגם שבגללו נמסר. וכאלו יש המווווןןןןן בגלל שציינת שהוא לא רק לפינוק אלא גם לרכיבה הוא צריך להיות כשיר וזה אומר גם פיזית וגם מנטלית, בעיקר לילדים לכן עצתי לך היא לפקוח עיניים טוב טוב לפני שמחליטים החלטות. וגם להכין בצד כמות כסף לעת צרה

rexysangels

New member
נכון מאוד

צודקת. אבל אין לי בעיה עם פגם שניתן לשיקום. העבודה איתו תהיה יחסית קלה, קצת מנז', קצת טיולים קלילים. לא מסעות, לא קפיצות, לא תחרויות, לא ביה"ס. משהו ביתי ומשפחתי. העובדה שיהיה בחווה עסק לשיקום סוסים תאפשר טיפול קבוע ויומיומי גם בסוס שלנו וזאת ע"י הטובה ביותר בתחום כך שמבחינה זו אנחנו מסודרים. ולתגובה הקודמת- מבינה בהחלט שסוס זה לא כלב...לפחות לא מבחינת ההוצאות. זה דומה מבחינת היחס , האהבה , הפינוק ובעיקר האחריות לכל שנות חייו.בחנו את העניין זמן רב ואנו בשלים לכך.

pandidi

New member
היי שרון

לשירות הוטרינרי בירושלים מגיעים סוסים. רובם הוחרמו. חלק בגלל התעללות וחלק בגלל שהמקום שבו הם הוחזקו לא ראויים לסוס. ניתן להגיש "הצעת מחיר" עבור הסוס ובעל ההצעה הגבוהה ביותר "קונה" את הסוס. למה ה""? כי אני יודעת לפחות על שני מקרים של סוסים צעירים שאף אחד לא רצה לא מתיימרת להיות מבינה גדולה בסוסים אבל לדעת הוטרינר לא היה קאצ'.... חינם הם בטוח לא ימסרו אותם, בטח יהיו הוצאות על החיסונים (?) ועם תקופת השהייה אבל שווה לנסות אני מציעה לך לפנות לשירות הוטרינרי בירולשים ולקבל יותר פרטים ואולי אפילו להשאיר פרטים או לא יודעת מה... בהצלחה!

kenz

New member
אגב סוסים לאימוץ

לפעמים, גם כשאין קאץ' בריאותי או התנהגותי, יש קאץ' "בעלותי"... סוסים שהוחרמו כי התעללו בהם/לא הוחזקו כראוי או כל מיני דברים דומים, הבעלים שלפעמים הם עבריינים לא נחמדים, רוצים את החיות חזרה... ולא כולם רוצים לקחת את הסיכון שיקרה להם / לשאר הסוסים שלהם משהו. אני יודעת שיש פעמים שסוס מגיע למתקן מוגן, ואין לפרסם את מקום המצאו עד לפחות שעבר איזו תקופת צינון. אז בררו היטב מאיפה ושל מי הסוסים.

למעלה