מחפשת מתנה לחבר שלי

liron20b

New member
מחפשת מתנה לחבר שלי

שפתח לו "בר" בחדר אני מחפשת משהו יותר בסגנון של ציוד לאלכוהול (יש דבר כזה?) ולא בקבוקים כי בקבוקים לא חסר לו אני ממש לא מבינה באלכוהול ככה שאין לי מושג מה אפשר לקנות מתנה אם יש לכם רעיון אני אשמח..

שירע

New member
כוסות יפות

זה עסק יקר ובסיס לכל בר ביתי יפה, שוטים, מרטיני, קוקטייל, מרגריטה, אולדפאשן, הייבול, סניפטר וכו`... את יכולה לבנות סטים יפים.

שירע

New member
עדיף

לקנות בתפזורת. בחנויות של כלי בית ומתנות, חנויות יין ואלכוהול, חנויות סיטונאות.

j o s i e

New member
תקני לו פלאסק נחמד...

שיוכל לקחת את מה שהוא אוהב לכל מקום

j o s i e

New member
הבקבוקים השטוחים האלה לאלכוהול

http://www.prezzybox.com/data/media/5714.jpg בבקשה-תמונה...לא הפלאסק הכי יפה...אבל את מבינה את הרעיון...

liron20b

New member
אה... לא..

פעם כשחיפשנו מתנה לחבר שלו, שאלתי אותו מה לגבי הבקבוק הזה והוא ממש לא התלהב מהרעיון, אמר שאין מה לעשות עם זה

liron20b

New member
סבבה תודה :) רק שאלה אחרונה

איפה יש חנויות אלכוהול באיזור ת"א?

katadgi

New member
חנויות לציוד, אני הייתי ממליץ על...

חנות בשם ארגל, אם את באה מכיוון יפו לכיוון ת"א בדיוק איפה שבניין מרכזים ממוקם, אז לפנות שמ שמאלה קטן, ותראי את החנות מצד שמאל, החנות ממש עשירה בציוד לבארים והרבה בארים מזמינים ממנה ציוד. לגבי אלכוהול, יש לך מלא חנויות על רחוב שוקן-עלייה, או רשת AMPM שמפוזרת ברחובות ת"א (ויש לה סניפים על רחוב העלייה, רחוב שיינקין, בן יהודה ועוד..) AMPM טיפה יותר יקרים אבל פתוחים 24 שעות

ספיידי1

New member
נצל"ש, מה זה המאלט שעליו אתם מדברים

ראיתי שרשמתם מאלט בנוגע לג'וני ווקר, ובנוגע לשאר הוויסקי למינהם, מה זה בידיוק המאלט הזה? (מצטער על הבורות)

למעלה