מחפשת מתכון אני מחפשת מתכון לעוגיות לפעוטות (חצי שנה) כמו ה"לשונות" הנמסים רק עם פחות סוכר. תודה
ת תוקיתות New member 31/8/05 #1 מחפשת מתכון ../images/Emo68.gif אני מחפשת מתכון לעוגיות לפעוטות (חצי שנה) כמו ה"לשונות" הנמסים רק עם פחות סוכר. תודה
מחפשת מתכון ../images/Emo68.gif אני מחפשת מתכון לעוגיות לפעוטות (חצי שנה) כמו ה"לשונות" הנמסים רק עם פחות סוכר. תודה
ל להבה איתנה New member 31/8/05 #2 למה פחות סוכר? אולי סוכר חום? הנה מתכון בסיסי לעוגיות חמאה. 100 גר' סוכר. 200 גר' חמאה/מרגרינה. 300 גר' קמח. 1 ביצה. למתמוסס בפה,100 גר' אבקת סוכר (להחליף בסוכר) וחלמון מביצה קשה מפורר. לתוספת טעם-תמצית וניל,קליפת לימון מגוררת. נגד פאשלות-1/2 כפית אבקת אפיה.
למה פחות סוכר? אולי סוכר חום? הנה מתכון בסיסי לעוגיות חמאה. 100 גר' סוכר. 200 גר' חמאה/מרגרינה. 300 גר' קמח. 1 ביצה. למתמוסס בפה,100 גר' אבקת סוכר (להחליף בסוכר) וחלמון מביצה קשה מפורר. לתוספת טעם-תמצית וניל,קליפת לימון מגוררת. נגד פאשלות-1/2 כפית אבקת אפיה.
ל להבה איתנה New member 31/8/05 #4 את יכולה לוותר על הביצים במתכון אם הבצק יוצא יבש מדי תוסיפי כף נוזלים קרים (מים/מיץ)
ת תוקיתות New member 31/8/05 #5 ועוד שאלה- מתנצלת מראש על הבורות פשוט מערבבים את כל המרכיבים ומכניסים לתנור? לכמה זמן?
ל להבה איתנה New member 31/8/05 #6 מערבבים מרגרינה/חמאה עם הסוכר מוסיפים את הקמח למינימום לישה-רק עד שהבצק נהיה אחיד וגם זה בקושי בבצק-כמה שפחות לישה הבצק יותר פריך,כמה שיותר לישה הבצק נהיה גמיש (נניח בבצק שמרים)
מערבבים מרגרינה/חמאה עם הסוכר מוסיפים את הקמח למינימום לישה-רק עד שהבצק נהיה אחיד וגם זה בקושי בבצק-כמה שפחות לישה הבצק יותר פריך,כמה שיותר לישה הבצק נהיה גמיש (נניח בבצק שמרים)
ל להבה איתנה New member 31/8/05 #8 לא,זה אני שלא נתי הוראות ברורות גם שכחתי לכתוב שהמרגרינה/חמאה צריכה להיות קרה,לא מרוככת. 180-190 מעלות,7-8 ד' עד שטיפונת מזהיב,לא יותר.
לא,זה אני שלא נתי הוראות ברורות גם שכחתי לכתוב שהמרגרינה/חמאה צריכה להיות קרה,לא מרוככת. 180-190 מעלות,7-8 ד' עד שטיפונת מזהיב,לא יותר.