מחפשת מתכון עם זיתים

מחפשת מתכון עם זיתים

הבן שלי מאוד אוהב זיתים, אני מחפשת מתכון לתבשיל עם עוף, אפשר גם בשר ועדיף עם זיתים מגולענים רגילים, לא סורים...

pirge

New member
עוף בזיתים ועוד../images/Emo3.gif

עוף בזיתים חלקי עוף כוס זיתים ירוקים בלי גרעינים מושרים במים חצי שעה. שוטפים היטב. 6עגבניות פרוסות 2 בצלים פרוסים לטבעות 2 גזרים פרוסים 2 פלפל ירוק חתוך לטבעות 2 פלפלים חריפים - לא חובה לילדים.... 6 שיני שום כתושות חצי כוס פטרוזיליה טרייה רוטב: קופסה רסק עגבניות קטנה 3 כוסות מים כף אבקת מרק עוף מלח לטעם כף פפריקה מתוקה 2 כפות קטשופ (תוספת שלי) מעט סוכר (תוספת שלי) 3 כפות שמן מפזרים את הזיתים בתבנית אפיה או בסיר עם שמן. מניחים את העוף על הזיתים. על העוף מסדרים את פרוסות העגבניה , הבצל, הפלפלים, ומפזרים שום ופטרוזיליה. מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על העוף הרוטב צריך להגיע לגובה התבשיל. מבשלים כ-40 דקות. המתכון מעיתון ישן בטעם של עוד. שינויים שלי....... אפשר לבשל גם דגים וגם בשר באותה צורה. אני מכינה במקום הזיתים - עם גרגרי חומוס של סנפרוסט. ומבשלת על הגז. תהנו.

מיכל63

New member
עוף עם זיתים ועגבניות

עוף עם זיתים ועגבניות /מיכל ================ מצרכים: ------- קופסה גדולה של עגבניות חתוכות לקוביות או 8-10 עגבניות טריות חתוכות לקוביות 8 שוקיים של עוף קופסה זיתים ללא חרצנים או טבעות זיתים חצי חבילה כוסברה/ פטרוזיליה קצוצה מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה כמון שיני שום לפי הטעם(אני שמה המוןןןן) בצל גדול קצוץ הכנה ----- מטגנים את הבצל הקצוץ מוסיפים את שוקי העוף ומטגנים עוד כמה דקות, מוסיפים את העגבניות כוס מים תבלינים פטרוזיליה /כוסברה שום מבשלים שעה . אחרי שעה מוסיפים את הזיתים ומבשלים עוד חצי שעה, ובתיאבון

חנל'ה למה לשלוח לפורום מתכונים?

ממש מעליב אני יושבת ימים ולילות מול המחשב להעלות כל מתכון ומתכון למאמרים ואת שולחת ? המתכון של מיכל היה במאמרים שלנו.

clcl

New member
../images/Emo24.gifאני הראשונה ובכל הזדמנות

מדגישה את השקעתך בפורום.... ונותנת לך את כל הקרדיט!!!!!! יחד עם זאת הרשת (web) פתוחה למגוון רחב של אינפורמציה.... בה בעת שגם מאגרי הפורום שלנו המאוד מסודרים ומאורגנים על ידך
כוללים קישורים לאותם מקורות מידע. לא ראיתי פסול בכך, לא רואה וגם לא אראה דופי בכך.... יחד עם זאת, אם זה גורע את איכות הגלישה כאן בפורום לפי דעתך.... אזי כדאי להקדיש הרהור נוסף בנושא. תשובתי כאן מעל דפי הפורום באה לא על-מנת ליצור עכשיו דיון לכאן או לכאן... אלה כתגובה להערתך מעל גבי הפורום. כל טוב... ואני בטוחה שכולנו נמשיך להרחיב את אינדקס המידע שלנו... מהפורום הזה ובכלל. סוף שבוע טוב לך ולכולם/ן.

למעלה