מחפשת מתכון לפינוק

רוהאנדה

New member
מחפשת מתכון לפינוק

המטרה- הפגנת רגשות האובייקט - גבר בן 28 לא יותר מדי קיטשי (אם בכלל) חשוב לציין - אשמח אם הפינוק לא יהיה עם גוון מיני במיוחד (שהמין יתאים לקינוח אבל לא יותר.לא כמנה עיקרית) ועכשיו ברצינות - חבר שלי החליט (אנחנו ביחד חודשיים והם לא היו מושלמים במיוחד)שאני לא מראה לו מספיק שאני אוהבת אותו או ליתר דיוק שהוא לא מרגיש שאני מאוהבת. מחפשת דרך להפגין רגשות.לא ממש יודעת מה מגיע אל לבו של הגבר הממוצע במיוחד כשהוא כזה קשוח או מנסה להיות.

amir_aikido

New member
כמה רעיונות

יש המון פתרונות, שתלויים כמובן גם במזג האויר ובתקציב: נתחיל מטיול משותף (במצב הנוכחי כנראה שעדיף לדרום) לשכור צימר זוגי, רצוי עם ג´קוזי פרטי. אם הוא הרפתקן מספיק, קחי עלייך את כל הארגון ואל תגלי לו שום דבר, רק תדאגי להפתיע כל פעם מחדש ברעיון אחר. אם תקני גם שמן מסז´ ותעשו מסז´ הדדי לפני המין זה בכלל יכול להיות נחמד. - עשיתי במערכת היחסים האחרונה, וכבילוי היה מוצלח ... נעבור לפיקניק, בערב במקום רומנטי. או ארוחת ערב אצלך בבית, שאת בישלת, לאור נרות (רובנו יותר רומנטיים משאנו מוכנים להודות). או סתם ליזום ללכת למסעדה שבחרת במיוחד כי את יודעת שהוא אוהב את האוכל שם... בנוסף, אם כן נתייחס מעט למין. איבר המין הכי חשוב נמצא באותו מקום הן אצל הגבר והן אצל האישה - בראש. כל אירוע רומנטי כזה יכול להיות הרבה יותר משכר אם תדאגי שהוא ירגיש לכל אורך הבילוי שאת רוצה אותו. זה יכול להתבטא בהמון דברים קטנים, כל מיני מגעים "אקראיים" של רגל ברגל מתחת לשולחן במסעדה, ליטופים מכוונים, רמיזות בע"פ, ועוד הכל בטעם טוב ובמינימום של מגע אמיתי. אותו באמת תשמרי לקינוח אחרי שהוא כבר לא יוכל יותר
בהצלחה. אמיר

אלדד26

New member
תשמע, יקירי,

השעות הקטנות של הלילה דופקות לך את הראש. או שאולי הן דופקות לי את הראש. ואיפה ליאן? עוד לא קמה? למה התכוונת???

עזוב , לא משנה

העיקר שממש הצחקת אותי עכשיו, נהניתי, תודה. אין לי מושג איפה ליאו, מי זאת בכלל ? על מי אנחנו מדברים ? :-O

למעלה