מחפשת מתכון לעוף

מחפשת מתכון לעוף

מתחשק לי להכין עוף עם רוטב שיהיה מקופסא של שימורי פירות {אפרסקים/משמשים/וכ') הסירופ. אבל אני מחפשת מתכון מסודר....... לא בטוחה איזה טיבול להוסיף למישהו יש רעיון? תודה מראש

עוף באננס

באדיבות אמא של צליל ואופק
עוף באננס כרעי עוף כמספר הסועדים קופסת אננס בסירופ. כ - 4 כפות אבקת מרק בצל/ פיטריות אופן הכנה: מחממים תנור ל-180 מעלות. מסדרים את העוף בתבנית ומפזרים מעליו מעט אבקת מרק שופכים מעל את האננס עם הסירופ. מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים כחצי שעה. מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות ,עד לקבלת צבע שחום ויפה. בזמן האפייה יש להפוך את נתחי הבשר מידי פעם. הערות: ניתן לבשל בדיוק את אותו מתכון רק שאת האננס מחליף לפתן שזיפים (משומרים, מקופסא), אופן ההכנה זהה למעט העובדה שצריך לגלען את השזיפים. להגיש עם אורז לבן פשוט מהיר וטעים

תודה - ושאלות

מצאתי מתכון דומה פה בחיפוש http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=75&msgid=62427551 ורציתי לשאול 2 שאלות {רלוונטי גם למתכון שנתת לי..} 1. אפשר להוסיף לזה ירקות? {בטטה, כרובית וכו'} ואם כן אז באיזה שלב להוסיף אותם? 2. אפשר להמיר אבקת מרק באבקת מרק אחר? פטריות / עוף ושוב תודה

ady18

Well-known member
עוף באפרסקים\גיל חובב

עוף באפרסקים החומרים הדרושים: 8 פולקעס 1 קופסה שימורי אפרסקים 8 שיני שום קלופות וחצויות 2 בצלים חתוכים לרוחב לפרוסות עבות לרוטב: רבע כוס סויה מיץ מלימון אחד נוזלי השימור של האפרסקים פלפל שחור גרוס אופן ההכנה: 1. מרפדים תבנית אפייה בפרוסות הבצל. מסדרים עליהן את העוף ותוחבים בין הפולקעס את האפרסקים המסוננים וחצאי שיני השום. 2. מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים לתבנית. מכסים ושומרים במקרר ארבע שעות (ורצוי לילה שלם). 3. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים בו את העוף שעה ורבע. 4. מגבירים את החום למקסימום ואופים עוד כרבע שעה, עד שהעוף משחים

למעלה